Sandale pe timp de vara

13:52:00
    Incep acest articol prin a spune ca scriu dupa o zi petrecuta in canicula, cu o sticla de suc rece langa mine si cu aerul conditionat pornit. A fost ingrozitor de cald azi iar mersul cu autobuzul, prin Bucuresti, a devenit o adevarata placere. Eram sarcastic in caz ca nu s-a prins cineva.
Incerc sa ma imbrac cat mai lejer si in picioare sa iau tenesi cat mai subtiri cu aerisire fiindca risc sa ca picioarele mele sa se coaca pe timp de ziua iar seara, cand ajung acasa si ma dezcalt, sa nu usuc vegetatia pe raza de 200m.
    Vorbeam mai devreme de autobuz...
     Stand rezemat, langa geam (fiindca nu mai erau locuri disponibile), privesc in jur si observ la domnitele din stanga si-n dreapta mea adidasi si pantofi captusiti, fara pic de aerisire sau ventilatie.     Le priveam in timp ce vorbeau, pe chip nu manifestau nimic, dar... Cum poti sa umbli asa? Cate ore stai asa?
     Ca haine erau imbracate in regula, dar ca incaltaminte, au comis-o grav. Dupa opt, zece sau doisprezece ore de tinut piciorul fara pic de aer, hmm...nu as vrea sa fiu in locul iubitului tau cand ajungi acasa. Dar cum nu suntem specialisti in acest domeniu, incercam sa ne facem, macar din instinct, confortul necesar. Pe timp de vara, sunt recomandate sandale avarca deoarece acestea lasa piciorul sa respire in proportie de 90% si au o talpa ridicata, majoritatea modelelor fiind din spuma, care nu ne permit sa resimtim caldura asfaltului.
    Nu sunt foarte multe fete sau femei care poarta aceste sandale fiindca, marea majoritate, nu stiu de existenta acestora si chiar daca le vad pe internet sau pe vreun raft al magazinului, nu cunosc informatiile necesare pentru a sti de ce au forma aceasta si de ce arata asa. Cred ca acest articol s-a transformat in unul educativ, avand ca scop "modalitati de a scapa de picioare transpirate".
Pentru noi, barbatii, nu s-a inventat astfel de sandale. Asta e discriminare? Suntem indepartati de niste drepturi? Acesta este unul din momentele acelea in care-mi doresc sa fiu femeie. Vara ar trece mai usor intr-o fustita scurta si subtire, sandale avarca si o bluza mulata care mi-ar scoate formele in relief. Mult mai bine decat tenesi, blugi si un tricou. Nu arat chiar asa sexy, nu?
     Daca acest articol ajunge sa fie shareuit intr-un numar cat mai mare, voi ajunge sa vad in autobuzele din Bucuresti cat mai multe tinere purtand acest tip de sandale iar obisnuitii adidasi si pantofi sa fie doar mici exceptii pe timp de vara.
     Aceste sandale pot fi asortate cu o rochie si merg purtate si la evenimentele speciale, fara sa mai fiti nevoite sa va cumparati alta incaltaminte si sa cheltuiti alti bani. Deci, vezi? Gandeste economic!

      Daca ai purtat, pana in prezent, sau poti sandale avarca, sunt interesat de un feedback din partea ta. Ai fi draguta si mi-ai oferi unul? Eu si multi alti cititori ai acestui articol ti-am ramane recunoscatori daca alegi sa impartasesti experienta ta placuta de a calatori prin oras.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.