De ce este nevoie sa apelezi la o agentie imobiliara?

In cadrul acestui articol o sa va prezint cateva avantaje privind achizitia unei locuinte. Stau in chirie de aproape sapte ani si am schimbat de trei ori adresa unde locuiesc. Marea majoritate a proprietarilor de immobile care inchiriaza sunt destul de pretentiosi si restrictivi.

De-a lungul timpului nu am avut voie cu animale de companie in locuinta, fie el si un hamster, sau nu am avut voie sa aduc nici o modificare apartamentului, chiar sa nu expun un tablou dorit pe perete.

Poate o sa spuneti ca sunt exagerari, dar chiriasul Mihai D. asta a intampinat de-a lungul timpului. Mai mult de atat, cand venea data platii chiriei, nu aveam voie sa depasesc termenul stability nici macar cu 24 ore, indiferent de motiv.

Erai in spital? Nu conteaza! Trebuia sa faci oprire in drumul spre spital pe la o banca si sa realizezi viramentul.

Erai pe drum? Trebuia sa cauti o banca si sa te abati de la drum doar pentru a plati chiria.

Sa nu cumva sa virezi a doua zi dimineata banii ca iese scandal. Mai mult de atat, chiria fiind in euro, trebuia sa realizezi conversia euro-leu in ziua respectiva cu patru cifre dupa virgula, pentru a fi un bun platnic si sa nu se nasca discutii ca s-au platit mai multi sau mai putini bani. Daca se plateau bani in plus, nu cred ca era o problema din partea lui.
Cand este oportun sa te muti la casa ta?

Sunt de parere ca daca ai posibilitatea sa realizezi aceasta mutare fara sa mai treci prin etapa chiriei, iti recomand sa o faci. Chiria are o multime de dezavantaje, cateva dintre ele ti le-am prezentat mai sus, dar pot fi si altele. Mai mult de atat, platesti lunar o suma de bani fara sa te alegi cu absolut nimic.

Locuinta ta inseamna casa ta! Atunci vom pretui mai mult lucrurile din jurul nostru, vom putea investi in locuinta noastra, ii putem aduce modificari si o putem mobila dupa bunul plac.

Cand esti decis sa faci acest pas, este recomandat sa apelezi la agentii imobiliare Ploiesti deoarece ei te pot ajuta sa iti gasesti, intr-un timp foarte scurt, in functie de cerintele tale, garsoniera sau apartamentul pe care ti-l doresti.

In momentul in care mergi la vizionare trebuie sa te simti ca acasa. Atunci cand intalnesti acest feeling trebuie sa constati ca acea locuinta este ceea ce ti se potriveste.

Preturile variaza in functie de anul constructiei, locatie, suprafara, de cum este comandat, conditii oferite si multe alte criterii.

Am pornit la o astfel de vanatoare in urma cu putin timp. In mai putin de doua saptamani am gasit locuinta pe care mi-o doream.

In prezent, dupa sapte ani de chin pentru ca am stat in chirie, mi-am dat seama de greseala pe care am facut-o. Puteam opta in urma cu cativa ani pentru achizitia unui apartament iar cu putin ajutor din partea unei agentii imobiliare, aceasta cautare era destul de simpla.

Tu cand ai de gand sa te muti la casa ta?

 

 

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.