Cu ce te accesorizezi vara asta?

07:23:00
     Vara anului 2016...

     Deja a venit! O asteptam de mult timp, fiind satul de iarna ploioasa si friguroasa pe care am avut-o si de vremea schimbatoare din ultima perioada.
In sfarsit e vara, fac ceea ce vreau, imi ajunge ziua sa fac de toate, ma imbrac mai lejer si... nu ma luati in seama cand ma prinde entuziasmul.
      Partea cea mai frumoasa la acest anotimp sunt femeile. Noi, barbatii, din gena si mostenirea noastra genetica, ne uitam dupa frumos, cautam si vanam, acestea fiind lucrurile care ne stau in caracter si ne definesc. Cum sa nu intoarcem capul pe strada cand vedem femei cu corpuri frumoase acoperite de haine semi-transparente si foarte scurte?, acestea reusind sa acopere doar ceea ce este necesar sa nu fie vizibil.
      Dar nu doar hainele si corpul lasat vizibil in proportie de 80% fac o femeie sa fie frumoasa in ochii unui barbat ci si comportamentul acesteia si accesoriile pe care le poarta.

       Accesoriile?

       Da, accesoriile. Ele sunt elementele cheie care inchid o relatie in vestimentatie-corp-accesorii-zambet. O bratara anume purtata la o anumita vestimentatie sau un colier la un anume eveniment, acorda o nota de eleganta si frumusete persoanei care le poarta. Anumite accesorii diverse de mercerie asortate la o rochie eleganta de gala, te pot transforma intr-o anumita zeita a frumusetii.
Trecand pe langa un astfel de "exemplar", nu am putea sa ne gandim decat la "Cat suflet a pus Dumnezeu cand a creat femeia?
Cateodata incerc sa-mi imaginez cum ar fi daca as fi femeie. De cele mai multe ori imi doresc asta, tocmai datorita faptului de cum sunt privite de oamenii din jur si intreaga societate, pentru ca vorba romanului: "Cat de badaran sa fii sa nu apreciezi frumusetea unei femei?" (cu sau fara accesorii).


Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.