Masina copilariei mele – Arctic

05:14:00
Daca ne gandim cu nostalgie la trecut ne dam seama ca Arctic este un brand ce a rezistat cu succes. Este practic numele pe care ni-l amintim din copilarie. Pe atunci, cum nu existau prea multe optiuni, un anume brand nu iti era usor de uitat, pentru ca te intalneai cu el mereu si mereu. Am crescut asadar cu Arctic si iata ca si la ora actuala sunt electrocasnice ale acestui brand ce fac cinste numelui.

Pe principiul old but gold, Arctic este continuitatea unui brand romanesc, de altfel unul ce nu ar trebui sa fie ocolit cand intentionati sa alegeti o masina de spalat spre exemplu. Poate surprinzator pentru unii, sau poate ca nu, o masina de spalat Arctic este foarte bine dotata, cu functii multumitoare.

     Accesibil

Un aspect important la clasa de masini de spalat Arctic tine de faptul ca sunt accesibile. Si sa fim sinceri, acest lucru cantareste cel mai greu. Practic multi se uita mai intai la pret, reduc lista de optiuni in functie de buget si mai apoi aleg in functie de alte preferinte.

Arctic dispune de preturi mici, accesibile. Un exemplu concret il ofera magazinul online demax.ro. Aici veti gasi masini de spalat Arctic de la 700-800 de lei si pana la un maxim de 1600, insa redus in perioada Black Friday, deci cu posibilitate de a ajunge la un  pret final de 1200 lei.

     Masini automate sau semiautomate

Arctic produce masini de spalat cu incarcare frontala si doar cele semiautomate au incarcare verticala. Cea de-a doua clasa se preteaza pentru cei care isi usureaza munca la jumatate sa spunem, pentru cei care nu dispun de conditiile impuse de o masina automata si anume de apa curenta spre exemplu. Pentru cei care au bunici la tara, acesta este cel mai elocvent exemplu.

     Clasa energetica multumitoare

Cele mai scumpe modele de la Arctic sunt si cele mai economice la consum, respectiv A+++. Dar exista si alternative, care in egala masura pot sa reduca valoarea facturilor lunare la electricitate. Varietate este si la aceasta categorie, masini cu clasa de consum A+ sau A++ de asemenea. Gama de masini de spalat Arctic este una chiar foarte buna pentru consumatorii clasei de mijloc.

Oricum, vor compensa cu alte functii ce fac ca nivelul de consum a resurselor sa fie limitat, insa spalarea in sine sa se realizeze la nivelul necesar. Spre exemplu, Eco Wash reduce consumul de energie cu pana la 80%, spaland cu apa rece. Eco Heater este de asemenea important; se pare ca Arctic este definitia conceptului de economie; durabilitatea masinii este crescuta datorita protectiei fata de depunerile de calcar.

Cu o incarcare de pana la 9 kg la modelul cel mai avansat, o masina de spalat din clasa Arctic include si acele functii cu care s-a obisnuit toata lumea, cele de prespalare, programe speciale pentru diverse tesaturi, programe rapide etc. Lista de dotari include de asemenea display cu LCD, o usoara selectie din lista de programe, in medie 15 desi sunt modele ce au si 19 tipuri; ce pare si mai multumitor este ca pana si la varianta cea mai puternica de masina cu 1200 rpm, vibratiile si zgomotul nu sunt de nesuportat sau deranjante.

Una peste alta, Arctic este un brand romanesc ce continua sa fie apreciat, continua sa fie in casele romanilor si asta nu face decat obiectul multumirii de a fi un brand pe gustul tuturor, atat ca functii cat si ca pret.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.