Panouri reflectorizante - Publicitate nocturna

Folie autoadeziva reflectorizanta, acoperita cu un strat din PVC cast. Este rezistenta la intemperii si are un grad ridicat de protectie impotriva diversilor agenti corozivi si solventi.

Este alcatuita din bile catadioptrice din sticla care sunt incorporate intr-un strat transparent de material plastic. Suprafata fina din PVC este rezistenta la zgarieturi si se poate imprima cu cerneluri pe baza de solvent sau serigrafic. De asemenea, se poate taia la cutting-plotter.

Se foloseste pentru diverse marcaje si indicatoare, precum si pentru aplicatii grafice reflectorizante. Se poate aplica atat pe suprafete drepte, cat si pe suprafete curbate.

Toate astea pentru ca ne dorim ca reclama companiei sau produsului pe care il detinem sa fie vizibil, atat ziua cat si pe timp de noapte. De obicei, aceste panouri care includ folii reflectorizante se afla pozitionate pe marginea soselei, iar de cele mai multe ori, acestea sunt folosite pentru a marca un traseu/drum de urmat catre un obiectiv turistic, hotel, motel, benzinarie sau restaurant.

Acest tip de folie reflectorizanta este utilizata de Politia Romana pentru marcajele de pe autoturisme sau indicatoarele rutiere, si se afla prezenta si pe vestele reflectorizante purtate de biciclisti, Politie sau personalul care se ocupa cu administrarea soselelor.

Aceste folii reflectorizante nu se aplica umed, deoarece contin particule metalice, care in contact cu apa, se oxideaza. Suprafata lucioada, insa, nu se deterioreaza in prezenta apei sau a expunerii la radiatii solare, avand o durata de viata de 4 ani din momentul aplicarii, durata promisa de producator, dar care tinde pana la 10 ani.

Marcarea folosind foliile reflectorizante pe marginea soselei trebuie facuta cu aprobarea Politiei Rutiere. Folosirea aceluiasi model sau a unui model asemanator de marcaj cu folie reflectorizanta ca cel al Politiei Romane si a autoritatilor de stat este strict interzisa iar fapta se pedepseste conform legii. Atentie unde si cum va faceti publicitate!

 

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.