Ambalaje cu personalitate pentru afacerea ta

Un exercitiu de imaginatie…

Pentru o companie la inceput de drum, cresterea trebuie sa fie constanta si sigura iar pentru asta trebuie sa ai un department de marketing foarte bun. Poti incepe prin a te afisa in public ca fiind una din cele mai bune companii din sectorul tau de activitate, dar ai mare grija, ca oamenii pe care ii ai sa fie calificati in domeniu si capabili sa oferte servicii de calitate. In caz contrar, vor fi clienti care te vor contacta in urma publicitatii si care vor apela la serviciile tale. Daca ulterior se dovedeste ca produsul pe care il livrezi clientului nu este pe masura calitatii promise, acestia vor renunta la colaborarea pe care o aveti. Mai mult de atat, o parte din acestia va vor asigura publicitate premium negativa pe retele de socializare.

O companie care strange feedbackuri negative din partea clientilor devine o companie care ofera neincredere.

Desi la inceput costul in imagine poate fi destul de costisitor, ulterior acesta te va ajuta in dobandirea unui portofoliu stabil de clienti care te vor recomanda la randul lor prietenilor, rudelor, cunostintelor si care iti vor lauda afacerea in mediul online. In felul acesta se construieste o comunitate in jurul activitatii firmei, comunitate care te va ajuta in procesul de stabilizare a afacerii si care iti vor aduce profit.

De exemplu: Daca compania ta se ocupa cu producerea si livrarea paharelor de carton, acest pahar din carton, trebuie sa fie imprimat cu logo-ul companiei tale, cartonul sa fie unul de calitate care sa reziste la temperaturi ridicate (in cazul bauturilor fierbinti).

De este necesara personalizarea obiectelor? PUBLICITATE! Numai in felul acesta, oamenii vor afla de compania ta si orice client are posibilitatea de a te cauta, pe baza numelui, pe internet pentru a afla mai multe detalii. Poate un client care cumpara pahare de carton de la un alt furnizor, cumpara o cafea care se afla in paharul tau de carton, observa ca produsul este de calitate mai inalta si doreste o colaborare cu tine. Daca paharul de carton ar fi alb simplu, ce s-ar putea intampla? Absolut nimic.

Insa, pentru asta, trebuie sa cumperi, inainte de toate, pahar alb din carton (blank) pe care il poti personaliza ulterior dupa bunul plac, precum cel din imaginea de mai jos.



Dupa ce ai inceput productia, livrarea produselor comercializate si a publicitatii directe prin livrarea acestora, este necesar sa patrunzi in mediul online cu un site. In felul acesta oamenilor le este simplu sa gaseasca toata informatia necesara centralizata intr-un singur loc. Mai mult de atat, iti poti dezvolta businessul cu pahare in mediul online prin deschiderea unui shop, unde oamenii pot comanda produsele tale. Pentru asta e nevoie de colaborarea cu o firma de curierat.

Prezenta pe paginile social media este si ea necesara. Acolo iti creezi publicitatea propriu zisa, atat pentru siteul cat si pentru produsele tale. Oamenii petrec minim doua ore pe zi pe retelele de socializare, deci o campanie de publicitate pe social media iti poate oferi un boost in vanzare destul de remarcabil. Avem exemple de magazine online care au inceput activitatea dintr-un garaj si in doar cativa ani au urcat in top 5 retaileri online. Este o piata in plina desfasurare unde este loc pentru toata lumea, conteaza doar cat de mult iti doresti sa iti faci cunoscuta afacerea si cat de mult esti dispus sa investesti in marketing.

Personalizeaza orice distribui: pahare, pixuri, stilouri, cutii, cadouri s.a.m.d. Prin livrarea acestora, publicitatea firmei este garantata si mai mult de atat, arata profesional, ceea ce ne dorim si avem asteptari cu totii.



S.C. AMBART S.R.L.
RO29363101
strada ORASTIEI NR. 10 depozit 24
Cluj-Napoca

  • Luni - Vineri -- 09:00 - 17:00

  • Sambata - Duminica -- inchis


Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.