Piese pentru camionul tau de curse

Intotdeauna am respectat soferii de camion si am avut ceva aparte pentru ei. Mi se pare ca ceea ce fac este destul de greu si dureros in acelasi timp. Nu, nu este vorba de durere fizica ci de una sufleteasca fiindca, indiferent ca este soare afara, cald, furtuna, ploaie, ninsoare, ei trebuie sa strabata tari in lung si-n lat pentru livrarea produselor. Acestia indura oboseala, frigul, caldura si mai mult de atat: stau departe de familii, fiind plecati luni intregi in curse. Ultima enumerata mi se pare cea mai grea si pe care, personal, nu as suporta sa am parte de ea.

Asta este unul din motivele pentru care, conducatorii de camioane trebuie sa aiba grija de ei pentru a reveni, fara probleme, acasa. Pentru asta, pe langa atentia sporita la drum, camionul trebuie sa fie sigur 100% iar incidentele de defectiune sa fie cat mai reduse sau chiar deloc. Pentru asta, elementele electrice si electronice de la camion trebuie sa fie de calitate superioara, tocmai de aceea, achizitia acestora trebuie sa se faca dintr-un shop care certifica calitatea acestora si ofera garantie produselor comercializate.

Mai multe detalii cu privire la magazinul online dedicat camionului tau, gasesti la urmatorul link: https://www.buzau.net/stiri-buzau/camioane-autoexpress-ro-magazinul-tau-online-cu-piese-pentru-camioane-20945.html.

Tata a fost sofer de camion, facea curse internationale. De fiecare data cand pleca intr-o cursa, ne era teama pentru el si ne rugam sa se intoarca cu bine. Acesta era foarte atent cu masina lui, o trata ca pe o persoana fiindca acea cutie din table, cu roti, era partenerul lui de drum cateva luni pe an si aveau grija unul de celalalt.

Tata parca simtea masina. Intuitia ii dicta ca ceva nu este in regula si imediat realiza o verificare a masinii. Niciodata nu a ''innadit'' sau nu a reparat cu piese second hand. Daca descoperea ca ceva nu este in regula, intotdeauna cumpara o piesa noua si o inlocuia. Acest lucru l-a ajutat sa se fereasca de accidente si de situatii neprevazute. Si-a incheiat cariera cu succes fara suprize neplacute. Acesta poate fi un model de urmat pentru cei care aleg aceasta meserie.

Pe mine nu a reusit sa ma atraga acest domeniu, desi exista si parti bune. Calatoresti, vezi atatea tari, locuri, intalnesti atat de multi oameni, imbini munca cu concediul, dar gandul de a sta departe de familia mea ma opreste. Mai mult de atat, mi se pare extraordinar de greu sa controlezi un ''monstru din metal'' pe sosele. Orice manevra gresita sau un moment de neatentie poate avea o urmare neplacuta. Pe sosea, esti responsabil atat pentru viata ta cat si a celorlalti din jurul tau. Nu ma consider o persoana foarte responsabila, deci stau in banca mea.

Asadar, revenind la piesele pentru camioane, acestea va sunt livrate intr-un timp foarte scurt, imediat ce comanda este plasata si procesata pe magazinul online. Aceasta se livreaza cu ajutorul unei firme de curierat.

Trebuie doar sa fim atenti de unde cumparam. Sunt o multime de magazine fizice si online care promit produse de calitate, fara certificare si care ofera o perioada de garantie foarte mica. Urmarind aceste aspecte, putem realiza ca ceva nu este in regula cu magazinul care comercializeaza piese pentru camion si trebuie sa cautam un loc sigur de unde putem achizitiona.

Un alt criteriu foarte important il reprezinta feedbackul oferit de clienti. Un magazine de incredere cu vechime pe piata online, detine in rubrica de comentarii de la cateva feedbackuri pana la sute. Parerea cumparatorilor ne poate ajuta sa ne realizam o idee cu privire la magazinul pe care l-am accesat si asupra produsului pe care dorim sa il achizitionam.

Uneori, viata voastra poate depinde de calitatea pieselor cu care ''dotati'' camionul. Cand te gandesti sa cumperi ceva low cost, second hand sau de neincredere, gandeste-te ca cineva drag te asteapta acasa. Cu siguranta vei face alegerea buna pentru tine cat si pentru cei dragi.

Tine la siguranta ta si a celor din jurul tau. Informeaza-te, cauta si asigura-te ca piesele cumparate sunt de calitate. 100 lei poate face diferenta intre viata si moarte. Tu ce alegi pentru binele familiei tale?

Poate se gandeste cineva sa faca o campanie de informare si pe tv sau radio cu privire la aceste aspecte. Oamenii trebuie sa fie informati.

 

S.C. Sing Sing S.R.L

Bulevardul Ferdinand I,
Nr. 60, 510114
Romania
















Luni-Vineri8:0017:00
Sambata8:0012:00

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.