Momentele triste cer o organizare rapida – cum trebuie sa decurga lucrurile?

    Momentele triste cer o organizare rapida – cum trebuie sa decurga lucrurile?

 

Nu e usor pentru fiecare dintre noi sa vorbim despre moarte, despre ziua in care totul capata un alt sens. Ce sens capata viata de apoi? Raspunsurile pentru aceasta intrebare sunt numeroase – unele bazate pe dovezi, altele mai putin. Oricare ar fi drumul sufletului dupa moarte, despartirea de cineva drag ramane la fel de dureroasa.

Pe langa vestea care vine ca o lovitura crunta, trebuie in paralel sa te ocupi si de demersurile specifice inmormantarii. Acestea difera de la o religie la alta, dar si de mediul de provenienta – rural sau urban.

Tot ce iti doresti in astfel de momente e sa petreci cat mai mult timp cu persoana ce a inseamnat ceva special pentru tine. Dupa religia crestina, trebuie sa organizezi 3 zile de priveghere – prea putine pentru a te ocupa si de organizare.

Ai nevoie de un aliat pe masura si anume o firma ce ofera servicii funerare la orice ora din zi si din noapte – aceste evenimente apar prin surprindere si nu tin cont de ora. Daca esti din Bucuresti ai ajuns unde trebuie. Aliatul tau poate fi Rarox – firma de servicii si pompe funebre pentru cei aflati in orice sector al Bucurestiului.

    Operatiunile si lucrurile de baza de care are neaparata nevoie defunctul


E un chin sa te ocupi chiar tu, membru al familiei, de toate aceste demersuri. Cel mai bine lasi profesionistii de la Rarox sa faca treaba in locul tau asa cum trebuie. Daca nu stii ce lucruri nu trebuie sa lipseasca din intreg pachetul inmormantarii iti voi enunta in cele ce urmeaza.

  1. Sicriul – ai nevoie de acesta, imediat dupa aflarea vestii. Atunci cand il alegi uita-te din ce material e realizat. Trebuie sa fie capabil sa sustina greutatea defunctului pe toate cele 3 zie de priveghere si totodata sa fie elegant.

  2. Constatarea decesului – e un act de care ai nevoie pentru a putea da drumul realizarii celorlalte operatiuni. Rarox colaboreaza cu medici ce elibereaza acest act indiferent de ora sau zi.

  3. Imbalsamarea – operatiune ce nu trebuie sa lipsesca, imbalsamarea trebuie facuta de catre personal specializat. Nu pot omite acest lucru mai ales pe timp de vara – defunctul va emana un miros insuportabil.

  4. Declarare deces – pe langa constantarea decesului mai ai nevoie si de certificatul de deces, adeverinta de inhumare si autorizatia Sanepid.

  5. Incinerare – in cazul in care soliciti incinerarea defunctului, ai nevoie de un dosar ce trebuie sa contina urmatoarele acte – certificat deces, adeverinta inhumare, certificat de imbalsamare, adeverinta de la Sanepid si o programare pentru incinerare.


Nu uita ca Rarox se ocupa si de obtinerea ajutorului de inmormantare. Rarox ofera servicii si pompe funebre Bucuresti pentru inmormantari asa ca nu ramane decat sa accesezi site-ul acestora pentru a alege si accesorile aferente inmormntarii. In cazul in care decesul s-a produs in urma unui accindent poti apela si la toaletarea si cosmetizarea acestuia.

Apeleaza la serviciile de la Rarox pentru a-ti lua grijile de pe umar intr-un moment atat de trist.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.