Cum alegi corect un costum barbatesc?

 

Cum alegi corect un costum barbatesc?


 

Se crede ca doamnele sunt cele mai pretentioase atunci cand vine vorba de alegerea unei rochii perfecte, insa nici domnii nu stau mai prejos. Atunci cand un barbat isi alege un costum este atent la numeroase detalii pe care femeile nici nu le baga in seama.

Totul incepe de la culoare – aspectul costumului – cum se incheie nasturii si chiar la croi. Daca inca nu ti-ai creat un tipar dupa care iti alegi costumele, in cele ce urmeaza iti voi prezenta 3 lucruri la care majoritatea barbatilor sunt atenti inainte de a face o achizitie. Alegerea la intamplare nu este o solutie salvatoare pentru ca poti fi profund dezamagit atunci cand imbraci costumul deja achizitionat.

Urmareste cu atentie modul in care se aseaza in zona umerilor


Toti barbatii sunt atenti la modul in care arata costumul in jurul umerilor pana a-l proba. Sa stii ca aceasta zona iti spune cu exactitate daca intreg croiul este realizat corect sau nu. Vizual vorbind, privirea celor din jur se indreapta direct spre modul in care se aseaza sacoul in zona trunchiului, preponderent in zona umerilor.

Daca il probezi si simti disconfort in zona umerilor atunci cand vrei sa faci unele miscari, atunci acel costum nu e pentru tine. Te vei simti ca si cum ai purta un costum care nu e al tau, mai ales atunci cand nu e nici marimea care ti se potriveste tie.

Atentie sporita si la zona manecilor


In ceea ce priveste manecile sacoului, ele trebuie sa permita mansetei camasii sa iasa din sacou cam cu 1 – 2 cm peste. Acest aspect tine mult de estetica, de modul in care iti pune in evidenta personalitatea sacoul pe care il porti. De exemplu, daca vrei sa imbini partea estetica cu gradul de confort absolut, iti recomand sa arunci o privire peste costumele disponibile la Zitto – locul in care eleganta isi face simtita prezenta pana la cele mai mici detalii.

Slim fit sau regular fit?


Pana la inceputul anilor 2000, regular fit-ul era cel imbratisat de catre barbatii de pretutindeni. Aceste costume nu scoteau anumite zone in evidenta, ele erau doar elegante prin simplitate.

Din nevoia de mai mult, de eleganta la superlativ, casele de moda au venit cu ceva nou si anume costumele slim fit pe care le regasesti si la Zitto. Ele iti pot scoate in evidenta umerii lati, bratele puternice, picioarele bine lucrate si chiar pieptul – totul depinde de modul in care le alegi.

Se recomanda sa faci alegerea in functie de gradul de confort pe care il prezinta costumul respectiv pentru tine. Un costum prea fix te va face sa te simti incorsetat, iti va limita lejeritatea in miscari – lucru deloc dorit.

Totodata, unul de o marime mai mare nu va arata tocmai estetic. Va deveni mai mult un costum regular fit, in loc de slim fit dupa cum ti-ai fi dorit.

Acceseaza zitto.ro si lasa-te inspirat de multitudinea costumelor care iti sunt puse la dispozitie. Paleta de culori este una vasta, deci nu esti limitat in alegeri. Raportul calitate – pret este unul optim, asa ca te poti considera in avantaj din mai multe puncte de vedere.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.