1 AN de ORIZONTURI LITERARE!

06:17:00
Dragilor, publicam noul numar al revistei cu doua zile inainte de termen. De ce? Fiindca implinim frumoasa varsta de un anisor! Un an de Orizonturi Literare! Multumim din suflet tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi inca de la primele numere.

LA MULTI ANI!

In acest numar al revistei vom sta de vorba cu Elena Beatrice Hasna, o fata tanara si talentata pe care probabil o cunoasteti de la show-ul televizat "NextStar" iar in cazul in care nu o cunoasteti, o sa aflati despre ea in acest numar.
Tot in acest numar stam de vorba cu Andreea Stoian, "Undercover" - numele de scena si o sa vorbim despre debutul ei in muzica, despre muzica hip-hop si despre planurile de viitor pe care le are.
Antonia Bogdana Balan, colega noastra de redactie o sa va vorbeasca despre independenta unui adolescent in rubrica "Copii vs. Parinti".
Ana Nedelcu ne arata munca, talentul si implicarea ei in a da viata unor lucruri minunate. Puterea Handmade...
Cu totii ne lovim de persoane care nu stiu sa ofere o critica, o parere sau un feedback. Deci, cum trebuie sa oferim un feedback corect? Dragomir Mihai-Viorel (eu) va raspund la aceasta intrebare cu un articol in cadrul revistei.

Si multe, multe altele... Acest numar este un numar mai special, de aceea nu ne-am mai rezumat la 50 de pagini ci aveti peste 80 de pagini de continut de calitate. 
Va dorim LECTURA PLACUTA!

>>> http://joom.ag/bZQb <<<



nr12_rev_Orizonturi_Literare_rar

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.