Secretele dezvoltarii armonioase cu ajutorul tricicletelor pentru copii

00:56:00
Se spune ca cei mici sunt cu mult mai curajosi decat adultii, in aceeasi maniera in care au cele mai multe resurse puse la dispozitie, care sa le asigure mersul, alimentatia, joaca si dezvoltarea intelectuala. Daca cele mai multe carti de colorat isi au rostul in dezvoltarea imaginatiei, muzica in dezvoltarea talentelor copilului, atunci si tricicleta trebuie sa isi aduca aportul sigur de dezvoltare in perioada de crestere a copilului.
Unii copii nici nu reusesc sa mearga in picioare, insa prezinta o abilitate extrem de agera in a se descura la mersul pe tricicleta. Acest mecanism cu trei roti ofera libertate in miscare, in acelasi timp in care ofera copiilor cele mai multe beneficii, recunoscute ca secrete ale dezvoltarii copilului.
Acele secrete pe care nu le stiai despre o tricicleta
·         Tricicleta dezvolta functiile motorii ale copilului, mai mult decat iti dai seama;
·         Copiii isi dezvolta un sistem functional al mersului mai alert;
·         Va fi o constanta care il va asigura ca face sport zilnic;
·         Tricicleta a devenit mecanismul care ii invata pe copii despre siguranta si suport;
·         Acest produs ofera functii suplimentare si il ocrotesc de soare in zilele de vara, datorita caracteristicilor suplimentare;
·         Plimbarile in natura devin un mijloc de socializare pentru fiecare copil;
·         Atentia copilului se va dezvolta intens, pentru ca il va face sa fie vigilent la pericole;
·         Il va invata pe copil sa se simta in siguranta in timpul mersului;
·         Tricicleta este considerat cel mai vechi joc pe care il prefera copiii;
·         Orice tricicleta imbina placutul, cu utilul de a se deplasa oriunde doreste in cel mai scurt timp;
·         Copilul isi va dezvolta simtul echilibrului, in sensul ca tricicleta il va ajuta sa stea in pozitie verticala mai mult timp;
·         Copilul va dezvolta o forta fizica sigura, prin apasarea pedalelor in circuit, incat, cu timpul sa isi structureze si muschii corpului;
·         Copilul va dobandi o dezvoltare fizica optima, prin intarirea si dezvoltarea structurii osoase si musculare, in acelasi timp in care va deprinde abilitati de manevrare a ghidonului si a cornelor;
·         Cu timpul, utilizarea tricicletei si a bicicletei il vor invata sa fie atent la detalii, sa isi construiasca stabilitate prin tinerea cadrului, in acelasi timp in care va invata sa isi dozeze energia pentru o astfel de activitate in aer liber.
Cum sa cumperi o tricicleta in functie de preferintele copilului?
Ca si parinte, cu siguranta ai in vedere sa achizitionezi triciclete ieftine si bune, incat sa te asiguri ca o nimeresti pe cea potrivita copilului tau. Aici, specialistii in articole de copii dezvaluie urmatoarele considerente: o bicicleta pentru copii se va cumpara in functie de elementele: forta, inaltime, echilibru, coordonare, discernamant, model, culoare, garantie, greutate, marime, dar si buget.
Este important ca toaate aceste elemente sa fie luate in considerare atunci cand se alege o tricicleta buna pentru copil, pentru ca i se permite ca tot ceea ce isi doreste sa aplice sa fie cu mult mai distractiv.
Tricicletele ieftine si bune, in variante moderne cu sunete, accesorii, umbrele de protectie sau alte accesorii constituie varianta optima de a asigura ore de bucurie, socializare si activitate fizica. Impreuna cu aceste beneficii, copilul se va dezvolta din punct de vedere al abilitatilor motorii, al celor de coordonare si va invata sa devina independent in miscare.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.