Ce reprezinta inceputul unei afaceri?

17:54:00
      Inceputul unei afaceri reprezinta un start pentru fiecare persoana de a genera profit de pe urma investitiei proprii si a trece in randul persoanelor juridice, detinator al unei firme private si contribuind la stat cu taxe si impozite, ajutand economia tarii.
     Tinerii sunt motivati sa incerce ceva nou iar mare parte dintre acestia reusesc. Tinerii care pana ieri se multumeau in statutul de angajat pe un salariu de 1000-1200 lei, astazi aspira la propria firma si de a-si dezolva propriile metode de a genera profit. Acestia sunt motivati prin diferite programe de finantare din fonduri europene, in functie de sectorul de activitate al firmei.
     Ca si anteprenor, nu mi-as deschide o afacere in Bucuresti ci in alt oras. Desi aici cererea este foarte mare si piata este saturatade firme care activeaza in acelasi sector de activitate. Deja e nevoie de unicitate pentru a te dezvolta in aceasta jungla urbana, greu de gasit, mai ales cand avem din toate domeniile zeci sau sute de firme.
Primul lucru de care as avea nevoie este un sediu. Cautand pe internet am observat ca sunt disponibile spatii comerciale la Cluj in unul din cele mai tari malluri din zona. Pentru o suma de bani, reprezentand chiria lunara, imi pot deschide afacerea si ma pot bucura de traficul prezent pe galerie pentru a atrage clienti noi in cadrul magazinului.
     Niciodata nu mi-am putut imagina cum au putut supravietui magazinele stradale. Atunci cand merg la cumparaturi intr-un mall, vizitez aproape toate magazinele de pe galerie, pe acest lucru mizeaza toti, pe acelasi lucru mizez si eu. In cadrul spatiilor comerciale reprezinta schimbul de clienti care permite o desfasurare mai larga a calitatii vanzarii produselor cat pot ajuta la crearea unui feedback in ceea ce priveste marfa vanduta de concurenta.
     Sunt de parere ca orasul Cluj reprezinta o oportunitate pentru tinerii intreprinzatori de a-si dezvolta propria afacere.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.