Efectele benefice ale bicarbonatului de sodiu

08:54:00
Bicarbonatul de sodiu reprezinta un ,,aliment" de baza al omului descoperit in urma cu cateva sute de ani. Inca din primele momente, s-a incercat aflarea efectelor benefice ale acestuia pentru organism.
Acesta se foloseste la prepararea aluaturilor, lucru pe care l-am descoperit cu totii, la bunicii sau parintii nostrii, atunci cand faceau paine de casa sau vreo prajitura si este un ingredient de baza in bauturile spumante.

Alte beneficii pe care le putem enumera sunt:

* Previne aparitia cancerului
* Inhiba dezvoltarea celulelor canceroase
* Neutralizeaza excesul de acid gastric
* Benefic in cazul aritmiilor
* Ajuta la eliminarea negilor
* Albeste dintii
* Neutralizeaza mirosul neplacut de transpiratie
* Curata petele
* Elimina mirosurile neplacute din frigider
* Se foloseste la prepararea aluaturilor
* Ingredient de baza in bauturile spumante
* Dedurizeaza apa
* Agent de umectare
* Curata bijuteriile

     Bicarbonat de sodiu - este utilizat de obicei la igiena diverselor obiecte din gospodarie sau la prepararea aluaturilor. Studii mai recente demonstrează că acest praf alb are o multime de beneficii asupra sanatatii.

     Un studiu efectuat de o universitate din SUA a demonstrat ca bicarbonatul de sodiu in combinatie cu lamaia distruge celulele canceroase si nu le afectează pe cele sanatoase. Se pare ca aceasta limonada cu bicarbonat de sodiu este de 10.000 de ori mai eficienta decat chimioterapia. In plus, aceasta previne aparitia cancerului.
     Doza recomandata in prevenirea aparitiei cancerului este reprezentata de o lingurita de bicarbonat de sodiu pusa intr-o cana cu apa, o data pe saptamana. In compozitie se mai adauga si o jumatate de lamaie stoarsa. De preferat sa se bea dupa masa. Acest tratament merita respectat si oferit mai departe tuturor cunostintelor. Rata numarului de persoane bolnave de cancer, in Romania, creste alarmant iar oamenii nu cunosc aceste mici secrete populare, care se tin bine ascunse de ochii oamenilor.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.