Maldive - Locul ideal de vacanta al romanilor in anul 2016

06:54:00
     Daca esti in cautarea unei vacante ideale pentru tine si familia ta, atunci ai nimerit locul potrivit. Iarna ne bate la usa, concediul din perioada Sarbatorilor se afla pe drum iar noi incepem incet, incet sa ne facem bagajele. Unii dintre noi cred ca nu dispun de suficienti bani pentru a-si planifica o vacanta insa, pentru ei, am venit cu cateva oferte de vacanta. In primul rand, ce sunt ofertele "Last Minute?".

     Ofertele "Last minute" sunt ofertele ce includ reduceri mai mari decat de obicei, prezente pe site-urile de turism, care includ cazarea si transportul. Ofertele "Last minute" promoveaza, de obicei, locurile ideale de vizitat, cum ar fi Maldive, Franta si Austria. Nu exista regula care sa precizeze ca doar locurile exotice beneficiaza de acest tip de oferte dar in general, in aceste locatii te poti bucura de o vacanta cu mai putini bani decat ti-ai imaginat. Aceste oferte vin cu reduceri de pana la -40%.


     1. Vacanta in Maldive - este cel mai frecventat loc exotic de catre romani. Nu numai ideea de caldura ii atrage pe romani, pe timp de iarna, sa aleaga Maldive, dar si atractiile turistice din zona fiindca va spun ca aveti ce sa vedeti.  Cand noi ciocnim cupele de sampanie de -10 grade, tu poti spune "La multi ani!" si sa petreci la +37 de grade. Palmieri, nisip, caldura, gagicute...  O vacanta in Maldive este una de relaxare dar si de distractie in acelasi timp. Sa ducem Craciunul Romanesc in Maldive.




      2. Franta - intotdeauna situata pe locul 2 in preferintele romanilor datorita traditiilor, culturii bogate, locurilor pline cu natura, a peisajelor pline cu mirific si datorita costurilor mici in ceea ce priveste organizarea unei vacante in acest loc. Prin organizarea unei vacante in Franta vei experimenta relaxarea si distractia la cel mai inalt nivel fiindca este o tara care dispune de o multitudine de locuri de distractii dar si de o multime de stranduri si bai termale. Poti face un tur al orasului sau poti sa vizitezi punctele de atractie turistica. Te poti fotografia alaturi de o multime de statui ai marilor conducatori sau in interiorul castelelor din zona.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.