Sejur in Tara Sfanta

Ideea de vacanta ne incanta pe fiecare si mai mare este bucuria atunci cand ne gandim ca mai este putin pana vom putea face ca visele cu privire la vacanta sa devina realitate. Concediul de vara bate la usa si deja trebuie sa ne gandim la locatia in care ne dorim sa mergem.

Anul acesta imi doresc ceva diferit, o experienta unica si de aceea m-am decis sa parasesc granitele tarii noastre. Am gasit cateva oferte 2018 Ierusalim care m-au incantat, atat din punct de vedere al pretului cat si a conditiilor oferite. Un circuit complet in Israel de 5 zile, cu bilet de avion inclus + cazare la demipensiune costa doar 658 euro/persoana, toate taxele incluse. Privind prin comparatie, cu aceeasi suma de bani, puteam merge pe litoralul romanesc. Realizand aceasta comparatie, de ce sa nu aleg Israel?

In cadrul circuitului complet se vor vizita  cele mai cunoscute obiective turistice si religioase din Israel: Tel Aviv, Haifa (Gradinile Bahai), Cana Galileei, Capernaum, Masada, vizita la Marea Moarta, Bethleem, Nazaret, Ierusalim (Via Dolorosa, Golgota, Mormantul Sfant, Zidul Plangerii). Cazarea se face in cadrul demipensiunii care are 4 stele si sunt incluse micul dejun si cina.

Vei fi insotit de la aeroport si pe tot parcursul circuitului de un reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism (insotitor de grup), care va avea grija ca vei avea parte de un circuit cat mai placut. La fata locului grupul va fi insotit si de un ghid vorbitor de limba romana care iti va prezenta in detaliu obiectivele vizitate.

Cum nici o vacanta nu este frumoasa de unul singur ideal ar fi sa mergi cu prietenul/prietena. In acest caz, pretul enumerat mai sus se dubleaza, taxele fiind per persoana. La destinatie se va ajunge cu avionul, locul de plecare fiind Cluj Napoca.

Un alt punct de reper in alegerea ofertei o reprezinta feedbackul oferit de persoanele care au ales sa beneficieze de acest pelerinaj in trecut. Feedbackul este considerat cel mai ''curat'' tip de reclama, acesta incluzand multumirile si nemultumirile clientilor. In acest caz, nu exista nemultumiri cu privire la aceasta excursie.

Dupa o astfel de vacanta, cu siguranta iti vei dori sa repeti experienta si sa revii an de an. Te vei deconecta de mediul de lucru si de problemele de acasa. Vei reveni cu forte proaspete si bateriile reincarcate.

Daca Israel nu se afla pe lista ta de ''favorite'', spune-mi unde ti-ai dori sa pleci in vacanta vara aceasta?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.