Supraveghere video cu panouri fotovoltaice

In anul 2018, oamenii incep sa gandeasca eco, de la ceea ce mananca pana la ceea ce produs. Poluarea aerului a devenit un subiect foarte dezbatut la nivelul comisiei Europene iar omenirea incepe sa caute solutii pentru e evita viitorul sumbru pe care il vedem in filmele difuzate la tv cu privire la supravietuirea planetei peste cateva sute de ani.

Ma bucur ca oamenii au inceput sa se gandeasca la natura, chiar daca au inceput sa faca acest lucru destul de tarziu. Acest lucru inseamna ca exista o urma de constientizare a problemei cu care ne confruntam si nu stam cu mainile in san. Deja putem privi pe sosele din ce in ce mai multe masini electrice. Acestea reduc poluarea pana la 100%.

De curand au aparut sisteme de supraveghere video cu panouri fotovoltaice, acest lucru venind in intampinarea problemei privind intreruperile de energie electrica. Doar incercati sa va imaginati urmatorul scenariu: In cadrul camerelor video apare un hot care doreste sa va sparga locuinta si brusc, imaginea dispare fiindca a fost taiat cablul electric de alimentare. Cu ce ne-am ales?

Acestea sunt independente de reteaua electrica a locuintei si pot filma in continuare, in functie de energia inmagazinata de la soare, pana la trei zile continuu, suficient timp acordat remedierii problemei electrice a locuintei. Continuand ideea de ''a sustine natura'', pe langa masina electrica si sistemul de supraveghere video cu panouri fotovoltaice, recomand instalarea unor astfel de panouri fotovoltaice pe locuinta si de a deveni independent din punct de vedere al energiei de companiile private care distribuie energie electrica.

Camerele video filmeaza HD, Full HD sau 4K in functie de alegere si buget, spatiul de stocare pleaca de la 500GB pana la cativa TB. Aceastea sunt capabile sa filmeze pana la 45 zile continuu. Dupa trecerea acestei perioade, hard disk-ul se rescrie sau puteti face back up manual.

Panourile fotovoltaice sunt accesibile din punct de vedere financiar, reprezentand solutia de ''criza'' atunci cand ramanem fara curent electric. Acestea nu au nevoie neaparat de soare pentru a incarca acumulatorul cu energie electrica ci doar de lumina zilei. Exista acest concept in mintea oamenilor ca ce se va intampla pe timp de iarna cu acumulatorul, nu se mai incarca? Panoul fotovoltaic produce energie electrica de cand se lumineaza pana se innopteaza afara.

Cred ca am oferit solutii de viitor pentru cei care doresc sa se simta in siguranta, care tin la mediu si doresc sa polueze mai putin.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.