Importanta protectiei la locul de munca

Stirile zilnice de la televizor reusesc sa ne ingrozeasca datorita numarului mare de victime care creste de la an la an, persoane care se accidenteaza la locul de munca. Acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea muncitorilor nu sunt costienti la pericolul la care se expun daca nu poarta echipament de lucru pentru protectie.

Atunci cand ne angajam suntem instruiti cu privire la siguranta si protejarea un privinta pericolelor la locul de munca, dar dupa cateva luni in firma, unde observam ca nu se petrece niciun eveniment neplacut, incepem sa renuntam la echipamentul de protectie.

Prin nerespectarea normelor de siguranta si protectie, suntem pe deplin responsabili de vietile noastre. Atunci cand renuntam la echipamentul de protectie, ar trebui sa ne gandim ca cineva drag ne asteapta acasa. Conform unor date statistice, cele mai multe accidente se petrec pe santier, unde numarul de pericole este cel mai mare.

Ronsal Protect detine un sistem de certificare la nivel global pentru produsele textile fabricate din materiale evaluate ca fiind inofensive pentru sanatatea umana. Testarea este efectuata de 17 institute de testare care impreuna formeaza asociatia internatinala Oeko-Tex®. Criteriile dupa care acestea sunt evaluate, sunt bazate pe cercetari recente si sunt actualizate in permanenta.

Orice echipament de protectie achizitionat trebuie sa poarte certificat de calitate al produsului. Orice produs achizitionat care nu detine acest certificat poate reprezenta un risc in protectia personalului. Acestea se pot dovedi ineficiente in cazul loviturilor sau taierilor. Purtarea echipamentului de protectie este la fel ca purtarea centurii de siguranta la masina: este obligatorie, dar esti total responsabil daca nu o porti.

Firma RONSAL PROTECT cu sediul in Targoviste , Str. Aleea Trandafirilor, Nr. 23 ,Jud. Dambovita este specializata atat in confectionarea unor  echipamente de protectie a muncii la punctul de lucru din sat. Cuparu, Com. Dragodana, Jud. Dambovita (confectioneaza imbracaminte de protectie : costume de salopeta din doc sau tercot, incluzand pantalon cu pieptar sau in talie si bluza de salopeta, halate dama sau barbat, veste) cat si in importul si distributia unei game diversificate de echipamente de protectie.

Orice patron de firma isi doreste sa minimalizeze costurile cu angajatii pe care ii are, astfel incat sa existe un raport echilibrat intre calitatea imbracamintei de protectie si pretul de achizitie al acestora. Cu cat compania este mai mare, investitia in echipamentele de protectie creste, dar o data cu achizitionarea unui numar foarte mare de echipamente, pretul total este mai redus, datorita discounturilor oferite per bucata achizitionata, in functie de cantitatea comandata.

Livrarea produselor se face prin curierat in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii. Pe site-ul producatorului se gasesc informatii cu privire la marimea echipamentelor pentru a nu interveni greseli de marime in plasarea comenzii. De asemenea exista si drept de retur in cazul in care sunt gasire nereguli sau daca produsele nu corespund cu cele de site (in al doilea caz nu au existat situatii).

Atunci cand suntem noi angajati, primul lucru la care trebuie sa ne gandim este siguranta si protectia noastra la locul de munca. Datoria noastra civica fata de colegii nostri consta in avertizarea celor din jur care nu respecta normele de siguranta si anuntata conducerea firmei daca aceste abateri se repeta. Desi acest aspect poate naste conflicte intre colegi, dincolo de orice discutie pe aceasta tema, viata este mai importanta.

Pentru mai multe informatii privind echipamentele de protectie, puteti vizita pagina de facebook la urmatorul link: https://www.facebook.com/Ronsal-Protect. In cadrul magazinului fizic situat in Targoviste, echipamentele pot fi probate inainte de a fi achizitionate. Asa ca daca sunteti din zona, puteti vizita magazinul pentru a va convinge de calitatea produselor. Un criteriu foarte important care trebuie luat in calcul atunci cand plasati comanda online il reprezinta feedback-ul clientilor care este unul foarte favorabil.

 

 

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.