Epilarea devine o provocare

Parafina este un produs utilizat in tratamentele pentru piele, in zona mainilor si picioarelor.

Cu totii stim despre beneficiile tratamentului cu parafina - aceasta hidrateaza pielea in profunzime si previne imbatranirea ei, tocmai de aceea saloanele care ofera epilare cu parafina sunt la mare cautare. Totusi, pana acolo, sa discutam putin despre epilare.

Ca barbat, nu detin curajul necesar de a merge la un salon unde urmeaza sa fiu epilat cu ceara. Prefer orice alta metoda decat ceara. ''Ciudat'' este putin spus cand afirm ca pentru femei, acela reprezinta micul lor ''moment de relaxare''. Sincer, nu pot asimila durerea ca pe un moment de relaxare. Aceasta reprezinta un plus in treapta voastra de curaj fata de barbati. Mergem mai degraba in razboi decat sa mergem la salon pentru epilare cu ceara.

 

Parafina va hrani in profunzime pielea, iar aceasta va avea un aspect sanatos.

 

Exista incalzitor de parafina care poate fi achizitionat impreuna sau separat, cu parafina, si care va pemite sa pregatiti continutul acasa si sa va puteti epila, fara a mai fi nevoie de deplasare. Este o solutie la domiciliu, care va ajuta sa economisiti timp cat si bani. Rezultatul final este acelasi si poate chiar mai bine, fiindca tu iti permiti sa fii mai atenta cu tine la micile detalii. Daca, totusi, exista vreo urma de indoiala ca nu te vei descurca singura, poti chema o prietena care sa te ajute sau sa va ajutati reciproc. Momentul acela de relaxare pe care il considerati voi, ar trebui sa se schimbe cu o iesire cu fetele, in oras.

Pentru noi, barbatii, este suficient sa fiti frumoase, nu conteaza cum, unde, la ce ora. Mai mult de atat, de ce sa complicam lucrurile cand le putem simplifica?

Exact cum unii isi doresc sa aiba un job care sa le permita sa lucreze de la domiciliu, asa si voi ar trebui sa va bucurati de oportunitatea de a scapa de aceasta problema, acasa, fara a va mai deplasa. Mai mult de atat, va raman cateva ore libere in care va puteti bucura de altceva.

O piele fina, catifelata, ca de matase, dupa fiecare epilare reprezinta o nota in jurnalul igienic al unei femei. Depinde doar cum vrei sa povestesti aceasta experienta: a fi una placuta sau mai putin placuta. Tind sa cred ca vom urma cu totii exemplul primei variante.

Daca te-ai epilat cu parafina pana in prezent, care este feedback-ul tau?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.