Erbicidul total AgroGlyfo si avantajele utilizarii sale in culturi

Protejarea culturilor de buruienile inestetice care cresc din belsug reprezinta o necesitate si cu siguranta ca orice agricultor o constientizeaza. In acest sens, rolul pe care il indeplineste erbicidul total nu este unul de subestimat. Cel mai bine este a elimina problema in faza incipienta, astfel ca un produs precum AgroGlyfo devine un aliat de incredere pentru cei care se ocupa de cultivarea pamantului.

AgroGlyfo Total – un ajutor de nadejde in indepartarea buruienilor de pe suprafata culturilor

Pentru buruienile rasarite, erbicidul sistemic total este cel mai de efect, atunci cand este aplicat corect desigur. Ulterior stropirii cu acesta, frunzele sunt cele care transloca tratamentul spre radacinile buruienilor. Acestea se usuca pana cand mor.

Semnul initial ca erbicidul este de efect consta in ofilirea lor treptata, inca din primele 24 ore. Efectul total poate durata pana la 3 saptamani. Fiecare specie de buruiana prezinta un anumit grad de rezistenta, deci si puterea de actiune va fi influentata de asta. Este perioada in care specialistii recomanda repaos de la lucrarea pamantului, chiar si de la indepartarea buruienilor.

Un erbicid total precum cel mentionat este o recomandare pentru ca reuseste cu succes sa combata buruienile de toate tipurile, totodata putand fi aplicat indiferent de cultura. Este important insa ca aplicarea sa fie realizata responsabil, evitand contactul solutiei cu plantatia.

Cand se aplica erbicidul AgroGlyfo Total?

Este foarte important ca erbicidul sa fie aplicat atunci cand este vremea cea mai potrivita. Asta inseamna ca buruienile trebuie sa aiba o lungime potrivita pentru a fi acoperite de solutie si ca aceasta sa fie de efect. In cazul celor perene, trebuie sa fie crescute pana la inflorire, iar cele anuale sa acopere deja solul.

De preferat este a evita stropirea lor atunci cand aerul este umed sau cand este seceta, pentru ca erbicidul nu va avea efectul dorit – poate partial doar.

Nicidecum nu trebuie uitat ca solutia nu trebuie sa atinga plantele de cultura, chiar daca tratamentul poate fi aplicat si pe terenurile cultivate si nu doar pe cele necultivate.

Ce trebuie sa stii inainte de a aplica erbicidul total?

Conteaza, dupa cum am mai specificat, ca erbicidul sa fie aplicat atunci cand ii este vremea. Asadar, inainte de a semana, cand buruienile au pana la 10 -15 cm, acesta poate fi aplicat. Este necesara o perioada de rapaos de pana la saptamana pana la procesul de semanare.

In ceea ce priveste buruienile perene, dupa ce s-a realizat recoltarea, este necesara aplicarea erbicidului total, masura urmata de nelucrarea solului pentru un timp de aproape 21 zile.

Pentru ca munca si efortul agricultorilor sa nu fie in zadar, iar rodul sa fie bogat, este de preferat a aplica erbicidul si atunci cand inainte de recoltare solul este imburuienat. Astfel, buruienile vor fi uscate, iar cultura desicata.

Despre cand este momentul mai potrivit din an a le aplica in functie de fiecare cultura in parte, te invit sa afli de pe Erbicid.ro. Tot de aici poti comanda produsul la un pret echitabil.

 

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.