Unde este recomandat sa iti repari telefonul mobil?

Sunt de parere ca oricarui detinator de telefon mobil i s-a intamplat sa isi scape telefonul mobil din mana, din buzunar sau de pe masa. In urma impactului a avut parte de daune mai usoare sau mai grave. Marea majoritate a telefoanelor sfarsesc cu ecranul spart in urma impactului. Peste 82% din telefoanele care ajung cu ecranul spart in service nu au folie de sticla pentru protectie aplicata pe ecran.

Tocmai de aceea, recomand sa apelati la huse si folii pentru telefoanele mobile. Acestea au rolul de a proteja telefonul in caz de impact.

Tot mi-a fost dat sa citesc pe internet oameni care se plang ca foliile de sticla s-au spart foarte usor la impact si erau nemultumiti din pricina acestui aspect. Dragi cititori, folia de protectie pentru telefon este facuta sa se sparga! In felul acesta elibereaza presiunea socului care s-ar fi aplicat direct pe ecran in lipsa acesteia. Intrebarea mea este: preferi sa schimbi o folie de 30-35 lei sau un ecran de cateva sute de lei?
Ce se intampla dupa ce iti spargi telefonul?

Indiferent de vechimea telefonului, garantia nu acopera socul mecanic iar aceasta iti va fi anulata la prima interventie a telefonului. In acest caz, o poti considera deja nula.

Interventia asupra telefonului se va realiza contra cost, dar trebuie sa ai grija sa nu cazi in capcana preturilor foarte mici.

Sunt detinatorul unui model de iphone pe care l-am spart in urma cu doi ani, cazandu-mi din mana in timp ce mergeam pe bicicleta. In cautarea unui service bun, am gasit pe internet o multime de service-uri care se prezentau ca fiind ''ok'' iar preturile display-urilor coborau pana la 100 lei.
Aflati de la mine daca nu stiti: Un display original nu costa 100 lei nici daca il cumperi de la poarta producatorului.

Curios, am mers la un service random din cele gasite pe internet si am constatat cat de fake era acel ecran. Imaginea se vedea putin pixelata daca priveau foarte de aproape (sa spunem ca acesta nu era tocmai un impediment, privit normal la ecran aproape nu sesizai diferenta), dar luminozitatea ecranului lasa de dorit. Aveai senzatia ca erau folosite becuri din acelea galbene care erau utilizate in locuinte in anii '80, iar tehnologia LED era lipsa. Garantie? Nici vorba! Imi garanta angajatul ca functioneaza, ca ''o sa ma tina'' iar daca se strica maine, poimaine, sa revin la el ca ''ma rezolva''.
Unde imi repar telefonul?

Iti recomand un service gsm Baia Mare autorizat, care lucreaza cu personal calificat si produse originale. Telefonul tau va fi restaurat in cele mai optime conditii, te vei bucura de aceeasi calitate a pieselor si primesti garantie 24 luni pentru interventia avuta.

Nu te lasa pacalit de service-urile de cartier, de preturile foarte scazute care sunt menite sa te fure sau de promisiunile angajatilor. Calitatea costa iar priceperea angajatilor se reflecta in produsul finit. Daca iti place sa tii in mana acelasi telefon ca si cum evenimentul nefericit nu ar fi avut loc, atunci stii unde trebuie sa mergi.

Si nu uita: husa si folie de protectie!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.