Tu cate lucruri stii despre incalzirea prin pardoseala?

Tu cate lucruri stii despre incalzirea prin pardoseala?


 


In topul celor mai cautate sisteme de incalzire de pe piata se claseaza pe un loc fruntas incalzirea prin pardoseala. Motivele pentru care acest lucru se intampla sunt numeroase si se refera, in primul rand, la cantitatea mica de energie electrica de care incalzirea prin pardoseala are nevoie pentru a da randament optim.

Stiai ca primele sisteme de incalzire prin pardoseala au aparut in tarile nordice (Norvegia, Suedia, Danemarca)? Ele au devenit extrem de repede aliatul celor care se confruntau cu umiditatea excesiva in locuinta.


De ce ai alege incalzirea prin pardoseala pentru locuinta ta?

Cu totii ne dorim ca factura lunara la curent electric sa nu fie una de speriat, asa ca vom incerca sa imbratisam mereu doar cele mai optime solutii pentru stimularea confortului in locuinta. Printre cele care te pot face sa te simti ca acasa se numa si incalzirea prin pardoseala. De ce?

In primul rand, incalzirea prin pardoseala nu ocupa spatiu. Dupa cum ii este si denumirea, sistemul se monteaza sub pardoseala, mai exact sub sapa pe care trebuie sa o torni. Gandeste-te la calorifere, cele care ocupa extrem de mult spatiu util din locuinta ta, iar apoi compara cele doua sisteme de incalzire.

In aceeasi ordine de idei, incalzirea prin pardoseala este eco friendly. De ce? Pentru ca foloseste doar curentul eletric si agentul termic, respectiv apa, pentru a functiona. In cazul acestui sistem nu vorbim de arderi de carbune, peleti sau oricare altfel de combustibil. Mai pe scurt, nu scoate fum, deci nu dauneaza mediului inconjurator.

Te-am convins? Haide sa vedem acum cine te poate ajuta cu montarea unui astfel de sistem. Echipa Eco Drill, cu site-ul oficial www.ecodrillforaje.ro, este recomandarea mea pentru tine. Ei te pot ajuta cu tot ce tine de montarea incalzirii prin pardoseala, fiind unul din gama diversificata de servicii pe care le presteaza cu placere.

Incalzirea prin pardoseala incalzeste uniform aerul!

Un alt avantaj de luat in calcul, cu care sistemul de incalzire prin pardoseala vine la pachet, se refera la maniera in care incalzeste aerul din incaperea in care este amplasat. Mai exact, aerul este distribuit de jos in sus in intreaga incapere.

Stii prea bine ca in cazul sobelor sau a caloriferelor lucrurile nu stau tocmai asa – ele disperseaza caldura pe lateral, ceea ce o face sa isi continue traiectoria in susul camerei, dupa cum legile fizici afirma. Avand in vedere ca sistemul de incalzire prin pardoseala disperseaza aerul de jos in sus, este de la sine inteles ca incaperea in cauza va fi incalzita in intregime.

Sa nu uitam nici de partea estetica. Incalzirea prin pardoseala este ideala a fi amplasata in incaperile mari pentru un plus de eleganta. Ea nu este sesizabila, dar isi face treaba cum trebuie, asa ca nu diminueaza in niciun fel aspectul incaperilor. Bineinteles, nu esti limitat de acest lucru – poti monta acest sistem de incalzire in orice camera iti doresti, indiferent de dimensiunile acesteia.

Te invit acum sa accesezi ecodrillforaje.ro si sa iei legatura cu expertii care iti pot oferi mai multe informatii in ceea ce priveste incalzirea prin pardoseala.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.