Ce este un kit xenon?

10:21:00
Kit Xenon
Am revenit! Nu ca as fi lipsit prea mult de aici. Nu am spus-o in acest sens. Am revenit cu un articol in domeniul auto, asa cum v-am obisnuit in ultima luna de zile. Astazi o sa va vorbesc despre "kit xenon". Mai mult ca sigur, marea majoritate care citeste acest articol nu stie ce este acela "kit xenon". Tocmai de aceea ma aflu eu aici (ma simt ca un trainer in fata unei sali cu trei sute de oameni) pentru a va explica pe intelesul vostru. Stiti acele girofare care lumineaza pe tiruri? Acelea au rolul de a semnaliza prezenta tirului pe sosea si a incarcaturii prea mare. Acela este un "kit xenon". Acum ca am lamurit acest detaliu si stiu de unde sa pornesc ideea, vreau sa va reamintesc ca prezenta acestora pe masinile de mare tonaj este obligatorie. De asemenea, este interzis sa circuli pe sosea cu kit xenon auto ieftin, de calitate si cu luminozitate ridicata pe masina personala. Defapt, nu ai voie deloc cu kit xenon pe masina ta personala. Probabil o sa spuneti ca, unii dintre voi au vazut masini mici cu kit xenon pe ele. DA! ASA ESTE! Sunt si masini mici cu kit xenon, dar v-ati uitat sa vedeti rolul acestor masini pe sosea? Acestea insotesc un camion de marfa, spre exemplu, sau utilaje agricole, stand in fata si in spatele acestuia pentru a-i atentiona pe ceilalti din trafic ca un utilaj de mare tonaj si de mare dimensiune se afla pe sosea iar acestia trebuie sa il ocoleasca.
De obicei, nu prea exista persoane fizice care sa cumpere kituri xenon, tocmai pentru faptul ca nu ai voie cu ele pe masina. Acestea sunt cumparate de firme si sunt utilizate doar in scopul in care a fost creat si numai in scop de serviciu. O masina de firma de mare dimensiune/tonaj, va purta obligatoriu un kit xenon. In caz contrar, riscati sa fiti opriti de prima masina de politie, amendati si intorsi din drum fiindca nu ve-ti avea voie sa continuati drumul fara kit xenon.
Ora de educatie auto e pe sfarsite si ma bucur ca acest articol, scris doar in scop informativ, si-a atins scopul. In felul acesta am raspuns intrebarii din titlul articolului adresata lu' nenea google de catre o multime de oameni. Circulati cu prudenta si atentionati-i pe ceilalti din trafic de prezenta dvs. cu un kit xenon pe masina. Drum bun!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.