Lansare de carte: "Dana, dragostea mea" - Antonia Bogdana Balan

07:15:00



        Revista Orizonturi Literare va invita sa participati la lansarea de carte "Dana, dragostea mea" - Antonia Bogdana Balan. Pagina de facebook a event-ului este aceasta: http://www.facebook.com/events/1724890517737628/.


Antonia Bogdana Bălan revine cu continuarea romanului „Te iubesc, Filip!”, intitulată „Dana, dragostea mea”, sub egida aceleiaÈ™i edituri, eLiteratura. Povestea de dragoste din cel de-al doilea roman al autoarei este una pe care o puteÈ›i lectura È™i fără a cunoaÈ™te personajele, însă cu siguranță veÈ›i dori mai apoi să le cunoaÈ™teÈ›i mai bine din primul 
Dana Dima este fosta soÈ›ie a lui Dorin, personaj din „Te iubesc, Filip!”. ÃŽnÈ™elată de soÈ›, femeia de vârsta a doua, fidelă, devotată, dar geloasă È™i posesivă, se vede, după peste 20 de ani de căsnicie, în situaÈ›ia pe care nu È™i-o imaginase. Aceea de a nu putea ierta ceea ce făcuse soÈ›ul său, ba, mai mult, trecând de la dragostea pe care i-o purta la o ură puternică. Va reuÈ™i, oare, Dana, mamă a două fete majore, întreÈ›inută È™i protejată mereu de cel de alături, capricioasă È™i orgolioasă din fire, soÈ›ie cu un cult al familiei tradiÈ›ionale, să depășească situaÈ›ia? Ce alegeri va face ea? Eroina noastră va trece prin întâmplări la limita normalului È™i coincidenÈ›e cu care autoarea È™i-a obiÈ™nuit deja cititorii încă din romanul de debut. Acestea se vor împleti cu poveÈ™ti de viață È™i situaÈ›ii ale altor personaje, povestite cu umor È™i ironii fine sau cu accent dramatic.
Cuvintele fostului soÈ› îi vor răsuna Danei mereu în minte: „Poate, într-o zi, ai să ajungi într-o situaÈ›ie asemănătoare. Poate ai să te îndrăgosteÈ™ti È™i ai să iubeÈ™ti aÈ™a cum ar trebui să iubeÈ™ti. Nu posesiv, nu gelos. Ci plenar...” Romanul este dedicat iubirii ce se naÈ™te dintr-o dramă. Este dedicat acelei femei care se reinventează. Care se regăseÈ™te pe sine atunci când îl pierde pe cel căruia i-a închinat viaÈ›a ei. Care înÈ›elege când È™i unde a greÈ™it. Care învață să ierte. Care își redescoperă feminitatea. Și, da, romanul este dedicat È™i bărbatului. Acelui bărbat care supravieÈ›uieÈ™te. Care învață să iubească din nou, în memoria femeii pierdute. Care înÈ›elege când È™i unde a greÈ™it. Care învață să se ierte.
Și pentru că situaÈ›ia aceasta se regăseÈ™te adesea È™i în realitate, ne-am gândit la lucruri frumoase È™i utile pentru cei È™i cele care ne vor onora cu prezenÈ›a la lansare. Workshopul care va însoÈ›i lansarea, intitulat „Femeie, simÈ›i că eÈ™ti iubită cu adevărat?” È™i susÈ›inut de psiholog Mona Georgescu, nu este dedicat doar doamnelor. Vă invităm să învățăm împreună cum putem depăși situaÈ›ia de mai sus, ca femei, È™i cum putem preÈ›ui mai mult femeia de lângă noi, ca bărbaÈ›i. „Fiecare femeie trebuie să ajungă să își iubească viaÈ›a È™i să înceapă – la modul cel mai sincer – călătoria de auto-descoperire, de devenire psiho-spirituală, chiar dacă aceasta nu este cea mai uÈ™oară dintre călătoriile pe care o femeie le face de-a lungul vieÈ›ii sale.” (psiholog Mona Georgescu)
Am ales să venim și de această dată în întâmpinarea dvs. cu parteneri aleși pe tematica romanului și a întregului eveniment. Cupoane de reducere și o ședință live de make-up, reduceri la cursuri de cosmetică naturistă, la ședințe de masaj profesional și alte surprize vă vor face să nu regretați o duminică petrecută într-un club-café cochet, redescoperind feminitatea din dvs., doamnelor, și fiind, alături de roman, un excelent cadou din partea dvs., domnilor. Atmosfera va fi întreținută de artiști cu muzică fină (saxofon și pian), poezie de dragoste, lectură publică, dar și socializare în cadrul workshopului sau împreună cu editorii și autoarea.
Vă așteptăm alături într-un eveniment dedicat iubirii! Căci, nu-i așa, ce ne modelează mai frumos sufletul dacă nu ea, iubirea?!
Parteneri: Michiela È™i Vasile Poenaru (editori, ePublisherswww.epublishers.info), psiholog clinician, consilier integrativ pentru femei È™i trainer de dezvoltare personală Mona Georgescu (Minune Micăwww.minunemica.eu, cabinet individual psiholog Mona Georgescu), Tonka Soul Café (cafenea, restaurant, bar www.tonka.ro), tehnician maseur Constantin Brănescu (salon Relax Boutique), make-up artist Mădălina Pamfil (Make-up by Mădălina Pamfil), cosmetician, trainer È™i evaluator cosmetică Maria Mihaiu (M.M. Cosmetică de autor- întoarcerea la natură www.mariamaria.ro), Doina NiÈ›escu (Avon Cosmetics România). Lista rămâne deschisă.
Parteneri media: Raluca Gabriela Cincu (Românii È™tiu/ simt româneÈ™tewww.romaniistiuromaneste.wordpress.com), Robert Bratu (servicii foto È™i video profesionale www.robertbratu.ro), Alexandru BegheÈ™ (Promo Marketwww.promomarketing.ro), Viorel Mihai Dragomir (fondator revista de cultură Revista Orizonturi Literare), Loredana Boghiu (realizator emisiuni radio tv Lynx www.radiolynx.ro), La Marginea Căsniciei (blog personal autoare www.lamargineacasniciei.wordpress.com).
Eveniment susținut și organizat de Antonia Bogdana Bălan și Raluca Gabriela Cincu
Mențiuni speciale: evenimentul nu include masă de protocol, consumația din club-café vă aparține. Cupoanele de reduceri se acordă numai la achiziționarea romanului. Vă mulțumim!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.