Nou si unic pe piata din Romania

05:11:00

     Pentru cei care nu stiu sau nu au auzit pana-n prezent de Shop Einstal si site-ul lor shop-einstal.ro, trebuie sa aflati ca acesta un brand puternic pe piata din Romania, comercializand aparate de aer conditionat, apometre, boilere, calorifere, centrale termice, electropompe (precum cea din imaginea alaturata si multe alte modele - vezi pe site-ul lor) si multe altele.
Unele produse de pe site sunt puse la oferta asa ca pentru a prinde "oferta zilei", va trebui sa accesezi site-ul cel putin o data pe zi. Produsele disponibile pe site le puteti comanda la orice ora din zi sau din noapte iar acestea o sa va fie livrate prin intermediul unei firme de curierat. Toate fotografiile prezente pe site sunt reale si au scop informativ in ceea ce priveste produsele de pe site. Toate produsele sunt de calitate si beneficiaza de garantie.
Site-ul este construit in asa fel incat navigarea se face foarte usor iar produsele sunt puse pe categorii, astfel incat sa gasesti rapid produsul dorit. Daca va este mai greu sa accesati site-ul din cand in cand iar voi va petrecei o mare parte din timp pe retelele de socializare, le poti urmari activitatea pe facebook, twitter, g+ etc. Promotiile prezente se gasesc pe pagina principala a site-ului.
       In cazul in care nu esti multumit de produs sau nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor tale, il poti trimite inapoi si-ti poti recupera banii pe produs. Atentie!!! Returnarea produsului se face in termen de cateva zile, nu dupa doua, cinci, noua luni de folosinta. Atunci nu mai puteti afirma ca: "nu-mi convine produsul" dupa ce i-ati creat uzura sau l-ati deteriorat.

     Parerea mea despre site...
Doresc sa fiu impartial si sa privesc acest shop ca orice vizitator care il acceseaza pentru prima data. Gasesc tot ce-mi doresc usor iar promotiile sunt atragatoare. Formularul de comanda este bine realizat, la fel ca si site-ul iar imaginile realizate fara background scot in relief produsul si detaliile despre acesta. Cat despre preturi, majoritatea sunt accesibile si bune, pana in prezent nu am dat peste un alt magazin online din domeniu care sa aiba preturi mai mici. I-am cautat si pe retele de socializare unde am gasit multe informatii noi si produse ceea ce este bine fiindca isi tin cumparatorii langa ei, aratandu-le ce aduc nou in shop. Site-ul beneficiaza de newsletter pentru a te abona si a fi la zi cu tot ce apare nou. Aceasta este varianta prin email pe care o apreciez fiindca marea majoritate dintre noi, dimineata, printre primele lucruri pe care le facem este sa deschidem casuta de mail pentru a citi... "corespondenta".

    In concluzie...
O parere buna despre un brand puternic, ceea ce era de asteptat. Cand spui "brand puternic" ai asteptari si nu-ti sunt spulberate. Gasesti tot ce-ti doresti si poti avea produsul direct la usa ta. Seriozitatea si calitatea sunt cuvintele care le definesc munca. Ramane doar la decizia ta de unde vrei sa-ti faci cumparaturile insa feedback-urile celor care au beneficiat de serviciile lor sunt un criteriu foarte bun de selectie.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.