Ce camasi se vor purta in 2019?

Anul 2019 vine ca orice alt an, cu o noua moda in materie de haine. In fiecare an ne purtam diferit, dar per total, la fel de bine. Oamenii investesc destul de multi bani lunar in haine si sala de fitness fiindca este foarte important cum aratam, cum ne imbracam si cum ne afisam pe strada. Drept urmare, imaginea conteaza si fiecare investeste in imaginea sa dupa posibilitati. Un fel de marketing unde noi suntem campania, noi suntem produsul, noi ne coordonam imaginea si noi ne vindem.

Despre ce vor purta damele in anul 2019, am vorbit intr-un articol anterior, click aici. Acum e timpul sa ne raportam la moda anului 2019 pentru barbati.

Cum majoritatea barbatilor lucreaza in domeniul business, unde camasa este obligatorie ca si tinuta, deci o sa ne raportam la acest articol vestimentar.

Ce camasi pentru barbati sunt la moda in anul 2019?


Anul 2019 ne aduce in atentie camasile casual, inchise la culoare, care se pot asorta usor atat tinutei business impreuna cu un sacou cat si tinutei de zi cu zi, impreuna cu o pereche de blugi.



Aceste camasi cu maneca lunga sunt realizate 100% din bumbac iar produsul beneficiaza de o reducere de 50% din pretul standard de vanzare in aceasta perioada. Nu exista in portofoliu aceasta camasa in varianta cu maneca scurta.

Un alt tip de camasa care va fi purtata in acest an in care tocmai am pasit cu totii este tot o camasa din bumbac cu maneca lunga, care beneficiaza de aceeasi reducere in aceasta perioada, dar culoarea este bleumarin Oscar.



Camasile pot fi comandate online si livrate prin curier rapid oriunde in Romania in termen maxim de doar 48 ore.

Mi-a fost dat sa vad ca au existat cateva personae care au luat-o inaintea modei anului 2019 si au purtat astfel de camasi casual asortati cu o pereche de adidasi, blugi si un tricou pe interior - camasa desfacuta de nasturi, in anul care tocmai a trecut.

Moda nu reprezinta un standard iar cei care nu poarta aceste camasi sunt fraieri si ceilalti care poarta sunt ''conform'' ci aceste haine sunt promovate in urma unui ''studiu'' (daca as putea spune asa) realizat de marii designeri pe care ii avem si care au votat ca aceste produse sa reprezinte moda anului 2019. Acest lucru influenteaza doar numeric, adica vom intalni mai multi barbati pe strada care vor purta astfel de camasi acum decat am putut intalni inainte. In rest, nu se schimba cu nimic acest aspect. Poti sa arati foarte bine si cu alt tip de haine, intr-o alta combinatie de asortare, asta nu inseamna ca nu esti la moda.

Ceea ce este cel mai important pentru noi, cumparatorii de rand, este faptul ca hainele sa fie de calitate, accesibile la pret si cel mai important criteriu: sa fie confortabile. Daca noi ne simtim bine in ceea ce purtam, acelea sunt hainele ideale pentru noi.

Daca doresti sa achizitionezi aceste camasi, atunci iti las mai jos datele de contact de unde o poti face:

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.