Ce scule electrice ai in locuinta ta?

Se spune ca fiecare locuinta are gospodaria sa formata din scule, unelte, bunuri personale si diverse obiecte folositoare sau mai putin folositoare. De unele ne folosim mai mult sau mai putin, dupa nevoia fiecaruia iar pe altele le depozitam in loc sigur, chiar daca nu le utilizam, pentru ca...cine stie cand o sa avem nevoie?

Personal nu imi place depozitarea si detin doar scule electrice de calitate pentru locuinta de care ma folosesc frecvent. Mai exact, detin trei scule electrice in mica debara a apartamentului:


  1. Polizor unghiular mare






O unealta necesara si de nelipsit din locuinta. Cu ajutorul acestuia polizez suprafetele nefinisate din lemn si metal iar cu ajutorul unei panze speciale pot taia anumite obiecte din metal sau lemn. Acesta mai poate fi folosit si pentru ascutirea cutitelor.

 

2. Fierastrau pentru decupat




Aceasta este un fierastrau electric care ne ajuta sa decupam materiale din lemn. De obicei este utilizat in taierea parchetului in procesul de montare, dar iti usureaza munca si daca vrei sa tai ceva prin casa si nu doresti sa muncesti folosind fierastrasul manual.

 

3. Rotopercutor Bosch




Nu au cum sa lipseasca din casa. Toata lumea are o bormasina in locuinta fiindca oricand este nevoie sa mai dam o gaura undeva. De aici si povestile cu vecinii care manuiesc bormasina la primele ore ale diminetii, care reusesc sa te trezeasca din somn si te aduce in starea in care ii urezi de toti sfintii.

Deci, aceasta unealta are doua utilitati, una oficiala, aceea de a da gauri si cea neoficiala, de a enerva alti vecini.

De obicei, aceste unelte stau intr-o debara, daca garsoniera sau apartamentul in care locuiesti detine acest spatiu, in caz contrar, de cele mai multe ori, aceste unelte stau intr-o geanta dedicate depozitarii ustensilelor tehnice.

Pe langa cele enumerate mai sus, se mai adauga cateva scule care nu sunt electrice: cheie franceza, surubelnite si cheie auto.

O locuinta care nu detine acest minim de scule, este o locuinta careia ii lipseste o mana de ajutor. Mai exista posibilitatea de a imprumuta de la vecini aceste scule electrice atunci cand avem nevoie, dar nu este o varianta pe lunga durata. Sunt ustensile cu utilizare periodica si sunt de nelipsit dintr-o locuinta.

Magazinul de unde le achizitionam trebuie sa le vanda cu certificat de garantie, certificat de validare a calitatii produsului si sa respecte termenul de retur in cazul in care produsul nu se ridica la nivelul asteptarilor noastre.

Un astfel de magazin care se incadreaza perfect in standardele de calitate a produselor cat si a procedurilor de comercializare este https://www.expertscule.ro.

Date de contact:



  1. Sediu social: Deva, str. Împăratul Traian, bl. 16, ap. 15, jud. Hunedoara;

  2. Adresă de Corespondență: Deva, Calea Zarandului, nr. 70, jud. Hunedoara.

  3. Număr de înregistrare în Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Hunedoara: J20/906/1991;

  4. Cod unic de Înregistrare: RO 2118330 (Societatea este plătitoare de TVA).


Acestia mai pot fi contactati online folosind formularul de contact online -> https://www.expertscule.ro/contact/ sau la numarul de telefon 0786.703.665.

Aceste scule electrice profesionale sunt destul de costisitoare, in functie de puterea oferita, model si marca producatoare, preturile pornesc de la cateva sute de lei. Datorita acestui aspect, este recomandat ca aceste scule electrice sa fie utilizate conform manualului de instructiuni si sa nu fie utilizate in alte scopuri decat au fost create. Utilizarea necorespunzatoare duce la defectarea produsului si anularea garantiei produsului, reparatia realizandu-se contra cost.

De asemenea, nu este recomandat sa fie utilizate de persoane care nu cunosc cum se utilizeaza aceste unelte, deoarece acestea pot provoca accidente neplacute: provocarea de rani fizice. Tocmai de aceea tind sa nu imprumut sculele electrice altor persoane fiindca nu stiu daca acestia cunosc cum trebuie utilizate, se pot accidenta sau pot provoca defectiuni tehnice pe care nu le mai pot remedia decat contra cost, lucru pe care nu mi-l doresc sa se intample.

De asemenea, nu este recomandat sa cumparati scule electrice second hand sau alte accesorii care au mai fost folosite. Nu cunoastem gradul de utilizare iar acestea pot ceda rapid dupa o utilizare scurta de timp si pot provoca anumite accidente. Mai mult de atat, garantia produsului lipseste in totalitate.

Despre ce scule electrice detii, putem discuta. Spune-ne povestea ustensilelor pe care le detii in sectiunea de comentarii. Suntem curiosi ce scule electrice utilizeaza internautii.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.