Cand v-ati spalat ultima data?

01:33:00
      Pornind de la materialul de mai sus: Cum poti sa spui ca nu te-ai mai spalat de cinci luni? Oamenii acestia nu dau cativa lei pe luna pentru a-si cumpara strictul necesar in privinta igienei. Cum poti sta asa?
      Daca nu ma spal zilnic, nu ma simt confortabil, nu ma simt bine, simt ca ma mananca toata pielea si nu suport, dar sa stau cinci luni nespalat?
      Romanii nu sunt tocmai cei mai curati oameni din Europa, asta o spune si un sondaj realizat pe un esantion format din cinci mii de persoane, toate provenite din mediul rural. Acesta arata ca 2 din 5 romani se spala o data pe saptamana pe cap, in timp ce restul se spala o data la 2-4 saptamani. In ceea ce priveste igiena orala, 4 din 10 romani nici nu stiu ce este aceea pasta de dinti, dar sa mai foloseasca asa ceva, nici nu se pune in discutie.
     Intre igiena si sanatate existe o legatura foarte stransa. Prin mentinerea igienei corporale, ne mentinem si sanatatea in conditii optime. Traim intr-un mediu inconjurat de praf, bacterii si microbi. Indiferent de activitatea zilnica pe care o facem, pe intregul nostru corp se aduna micro-organisme daunatoare. De ce credeti ca doctorul ne spune: "Inainte de a va aseza la masa, spalati-va pe maini!"?
     Fie ca suntem barbati sau femei, trebuie sa avem un necesar de produse de igiena intima in baia noastra, mai ales ca este o zona mai sensibila si de care ne... "folosim". Nu este suficient sa ne spalam pe cap si corp, daca zonei intime nu-i acordam acelasi grad de atentie, poate chiar mai sporit, chiar daca nu este la vedere.
     Daca am terminat cu cei din mediul rural, vreau sa inchei acest articol printr-un mesaj pentru divele din capitala care circula cu mijloacele de transport in comun. Divelor, mai mult sapun, mai putin parfum.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.