Medicamente vs tratament naturist

00:36:00
     De cativa ani a pornit razboiul intre medicamente (pline cu chimicale) si produse naturiste. Privindu-le din afara sferei, acestea sunt industrii care aduc foarte multi bani intreprinzatorilor, insa intrebarea este: Care sunt mai bune pentru noi?

      Medicamentele prescrise de medic sunt pline cu chimicale si au reactii adverse. Mai pe scurt, sunt facute sa ne faca bine de o boala si ne afecteaza organismul pe de alta parte. Din propria experienta spun ca, din cauza antibioticelor pe care am fost nevoit sa le beau de-a lungul timpului, acum am probleme cu stomacul si am doar 23 de ani. De un an si ceva am trecut pe produse naturiste fiindca am vazut publicitate peste tot. In general, nu ma iau dupa publicitate si vad ca lumea stramba din nas fiindca n-au efect. Gresit! In comparatie cu medicamentele, acestea nu-si fac efectul imediat. Asa a fost si la mine. Am inceput tratamentul cu produse naturiste si abia dupa 4-6 saptamani am inceput sa simt efectul. Durerile de spate au inceput sa dispara, problema cu stomacul s-a remediat iar, in prezent, nu mai am nici-o durere. Am avut rabdarea necesara si am avut de castigat. Tratamentul, pe toata perioada cat aveam dureri, oricum trebuia sa il urmez, fie cu medicamente, fie cu produse naturiste, asa ca nu am avut nimic de pierdut ci doar de castigat. Consider ca omul a facut o greseala imensa atunci cand s-a deconectat de natura si a inceput sa-si creeze propriile remedii. Natura a avut intotdeauna grija de noi si ne-a dat tot ce aveam nevoie pentru sanatatea noastra.

      Aceste produse naturiste nu au reactii adverse fiindca natura nu a dorit niciodata sa ne faca rau. Pana acum cativa zeci de ani, oamenii au cautat rezolvarea problemelor de sanatate in natura. Ceea ce este de subliniat este faptul ca oamenii nu erau asa bolnavi in trecut. Astazi, din pacate, majoritatea populatiei este bolnava iar unele boli sunt foarte grave. Produsele naturale trateaza cauza, nu efectul, asa cum se intampla cu medicamentele. In plus, tot din plante sunt create anumite produse naturiste care ne ofera suplimente nutritive precum vitamine, proteine, glucide si lipide, de care are nevoie organismul nostru zilnic pentru o activitate intensa in rutina zilnica.
      Cati dintre voi iau siropuri naturiste pentru tuse in locul medicamentelor sau sprayurilor pentru calmarea acesteia?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.