Unde-ti cumperi locuinta?

08:56:00
      Daca ai de gand sa te muti, atunci trebuie sa stii cateva lucruri inainte de a te apuca de asta. In primul rand, obiectele si mobila ta au de suferit de pe urma mutarii daca nu o faci corespunzator.
       Depozitati obiectele in cutii si ambalaje destinate impachetarii de obiecte pentru mutare. Unii dintre voi ar intreba: Ce facem cu mobila? Aceasta se poate dezasambla si asambla la noua destinatie. Dupa cum stiti, mobila care se gaseste acum in comert, o cumperi demontata si o asamblezi acasa, insa ce facem cu mobila veche care nu se poate dezasambla?

      Indiferent de situatie, este recomandat sa apelezi la o firma mutari care iti transporta mobila si pachetele in siguranta la noua adresa fiindca indiferent de mobila pe care o avem, atunci cand ne apucam sa strangem tot ce avem in locuinta, se acumuleaza cantitativ.

   Pana atunci, insa, trebuie sa ne gandim unde facem mutarea si ce ne cumparam. Am sa acord o nota personala acestui articol, spunand ca o garsoniera este prea mica, mai ales daca ne gandim la viitor. O sa avem o familie, o sa vina si un copil, unde va fi camera lui? Unde va fi camera noastra?
Ca locatie, sunt total impotriva oraselor mari, cum ar fi Bucurestiul. Prea multa agitatie, prea multa galagie. Imi doresc un loc potrivit din toate punctele de vedere, sa fie un oras in care sa existe locuri de munca bine platite, un oras in care aglomeratia sa nu existe, un oras curat, un oras civilizat in care copilul sa creasca si sa se dezvolte corespunzator. 
       Punand toate acestei idei cap la cap, am intrat pe un site de vanzari case in Ploiesti si in mai putin de jumatate de ora am gasit locul perfect pentru familia mea.

Tu unde ai de gand sa te muti?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.