Activitatile din afara programului de lucru se numesc ''team building"

02:22:00
     Cu totii lucram intr-un colectiv de oameni si avem colegi cu care ne intelegem de minune, in cadrul orelor de lucru. In acest caz, nu putem sa ne rezumam la socializarea cu acestia doar in cadrul programului de lucru, cele opt ore pe zi. Uneori este nevoie sa evadam din cadrul programului de lucru si sa ne distram impreuna cu ei.
     Dupa program sau in weekend se pot organiza activitati de team building. Iesirea cu colegii de munca, fie la plimbare in aer liber, fie la un pub, fie la un club, toate acestea se numesc activitati team building.
     Sunt iubitor de activitati in afara programului. Nu sunt sedentar, persoana care sa revina acasa, seara de seara, dupa programul de lucru. Imi place sa ma distrez, sa ma detasez de tot ce inseamna birou, probleme si o tastatura ''batuta'' zi de zi.
Sunt norocos ca lucrez intr-un colectiv dornic de iesiri, suntem prieteni atat in timpul programului de lucru cat si in afara acestuia si ne place sa facem o multime de lucruri impreuna.
De curand am observat ca exista companii care ofera, contra cost, programe de activitati de team building la munte. Sa ii spunem ,,excursie'' sau ''evadare din rutina'', ideea principala fiind ca oricum ne face bine. Astfel de intiative trebuie sustinute, mai ales ca, o mare parte din angajatii din ziua de azi, nu fac meseria pe care si-o doresc sau lucreaza in mediu de stres. Acestia au mai mare nevoie de cateva ore/zile de detasare.
Daca si voi sunteti iubitori de aceste activitati, va rog sa-mi scrieti si poate, impreuna, ne vom intalni si vom face cea mai mare ieseala intr-un loc unde ne dorim cu totii sa mergem.
Impreuna putem avea o viata fara griji, stres si rutina zilnica.

Colectivul vostru organizeaza astfel de activitati?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.