Femeia - cel mai pretios dar pentru un barbat

01:02:00
      Omul intotdeauna a fost talentat si a simtit nevoia de a crea. Bijuteriile sunt capodopera omului, iar atunci cand vorbim despre bijuterii, avem o intreaga istorie in spate.
      Stiati ca, imediat dupa aparitia primelor bijuterii, acestea erau destinate barbatilor? Stiati ca acelasi lucru s-a intamplat si cu pantofii cu toc care reprezentau un simbol al rangului unui barbat (functia inalta) in societate?
       Frumusetea se gaseste intr-un gest, intr-un zambet, intr-un rasarit de soare, intr-o bijuterie.    Fericirea inseamna frumusete, iar daca frumusetea se regaseste in ochii privitorului, acolo este arta?
Bijuteriile sunt esenta frumusetii, a elegantei si a feminitatii. O bijuterie bine aleasa este precum o raza de soare prezenta pe cer printre zeci de nori negrii.
Bijuteriile de argint sunt simbolice, ele exprimand foarte multe lucruri despre noi privind gusturile si stilurile, desi bijuteriile sunt prezente in viata omului de sute de ani, nu ne-am pierdut dragostea fata de aceste lucruri pretioase.
      O data cu aparitia bijuteriilor, prima moda a fost sa se poarte pandantiv argint, si care aveau dreptul sa fie purtate doar de regine si printese.
       In ziua de astazi, bijuteriile ne sunt puse la indemana tuturor prin magazine online si magazine fizice si oricine isi poate comanda ceea ce isi doreste si ceea ce "ii face cu ochiul", cum se spune in popor.
     Orice femeie poate purta bijuterii, fie bratari, coliere, inele, pandantive,brose si multe altele.
Frumusetea unei femei este deja sclipitoare precum un diamant si de accea trebuie accesorizata cu bijuterii iar eu sunt de parere ca cel mai bun accesoriu pentru pentru o bijuterie, o reprezinta femeia.
Insa, pe de-o parte, cel mai pretios dar pentru un barbat ramane, intotdeauna, femeia de langa el. Aceasta reprezinta o bijuterie pretioasa in viata acestuia fara de care, nu poate supravietui.

Sunt bijuteriile accesorii de nelipsit din viata unei femei?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.