Perioada concediilor in vara anului 2017

05:32:00
     Fiecare vara este asteptata cu sufletul la gura de toti angajatii din Romania. Este perioada concediilor, cand oamenii pleaca in vacanta la mare sau la munte, sau sa viziteze alte state. Privind glumele facute pe seama corporatistilor, acestia reusesc, surprinzator, sa paraseasca pentru maxim o zi, cladirea din sticla in care muncesc. Parintii si rudele raman inmarmurite la auzul acestor vesti si-l asteapta pe baiatul lor, la iesirea din cladire, cu flori si sampanie.
     Totusi, sa nu dramatizam pentru ca stim ca lucrurile nu stau chiar asa. Atat vacanta cat si perioada dinaintea vacantei trebuie sa fie lipsita de griji, pentru ca, pana la urma, vacanta inseamna sa parasim locul de munca, sa ne deconectam de griji, stres, probleme si sa ne bucuram de noi.
     Majoritatea celor care pleaca in vacanta se streseaza, in ultimele zile, cu privire la locul unde vor merge, la achizitia biletelor de tren sau avion, la cazare si la conditiile care vor exista.
      Ceea ce nu stiu oamenii inca, este faptul ca exista agentii de turism care se vor ocupa in totalitate de planificarea vacantei tale, de achizitionarea biletelor, de rezervarea la hotel iar conditiile iti sunt prezentate la fata locului, prin pliante, explicatii sau diapozitive.
     Filadelfia Group este cea mai mare agentie de turism din Romania, recomandata de clientii multumiti, reusind sa formeze o imagine solida a ceea ce inseamna ''o vacanta reusita''.
     Sunt de parere ca dincolo de orice certificare obtinuta de-a lungul timpului (si credeti-ma ca le detin pe toate), feedback-ul clientilor valoreaza mai mult, reusind sa construiasca o relatie bazata pe incredere intre afacere si client.
     Lipsa grijilor este principalul factor care-i determina pe oameni sa apeleze la o agentie de turism care sa-i ajute in alegerea locului ideal pentru a petrece concediul de odihna. Exista oferte pentru orice buzunar, doar pregateste-ti cererea de concediu.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.