Scafa coafor cu bazin adanc

00:48:00
    Scafa este produsul ce nu trebuie sa lipseasca din saloanele moderne.

    Scafa coafor cu bazin adanc si reglabila pe inaltime, ceea ce permite rotirea pe axul orizontal in functie de preferinta coaforului. Poate fi deplasata cu usurinta oriunde in salonul tau, fiind portabila - dotata cu un sistem de miscare Este insotita cu un sistem de racordare.
     Scafa pentru coafor vine insotita cu instructiuni de instalare si tot ce are nevoie pentru a putea fi montata

    Scafa pentru coafor este alegerea perfecta pentru saloanele de
infrumusetare sau coafura. Acestea vin insotite
de un furtun incorporat pentru a putea goli apa, iar design-ul portabil
iti va permite sa iti optimizezi spatiul. Satisfactia ta dar si cea a
clientilor salonului tau este foarte importanta.

    Este unul din elementele de nelipsit dintr-un salon de infrumusetare. Acesta usureaza munca angajatilor, este mult mai igienic si ofera un grad de confort sporit. Clientii vor adora sa se relaxeze in timp ce coafura lor prinde o forma frumoasa.
    Achizitia nu este deloc costisitoare si poti primesti transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Prioritatea principala este sa ai salonul deschis si pregatit sa primeasca un musafir pus pe treaba, capabil sa iasa la pensie din meseria pe care o practica.
Poti sa-l privesti ca pe un partener de lucru, mereu pregatit sa te ajute si care este tot timpul acolo, pentru tine.

    Pregatirile sunt in toi cu privire la noul salon care se va deschide vis-a-vis. Pe zi ce trece, imaginea acestuia se completeaza ca un joc de puzzle cu fiecare piesa de mobilier si ''unelte'' ce pasesc pragul salonului. In curand, acesta va fi adus la viata.
    Scafa coafor isi ia locul de drept, precum in tron in sala regelui si priveste mandru catre colegii lui de breazda. Impreuna vor face echipa buna pentru ca afacerea sa prospere sub dirijarea marelui ''sef''.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.