Ambalajul conteaza intotdeauna?

05:50:00
      Ne invartim intr-o lume in care parerile sunt impartite in privinta "ambalajului". O parte afirma ca ambalajul conteaza intotdeauna, altii afirma ca nu este asa ci continutul conteaza. Eu am sa contrazic ambele variante si voi spune ca atat continutul cat si ambalajul conteaza in egala masura. Ne este furata privirea de produse ale caror ambalaj este frumos colorat si arata bine, insa atunci cand desfacem produsul, uneori ramanem placut impresionati, alteori...nu. Nu vi s-a intamplat sa cumparati ceva de la magazin cu un ambalaj frumos si sa fiti dezamagiti de produsul din spatele ambalajului? Acest lucru este valabil si in privinta bijuteriilor.
       Realizand o comparatie intre cele doua, situatia este aceeasi, diferentele sunt minore. Atunci cand ne cumparam o bijuterie, o cumparam pentru ca ne place produsul. In acest domeniu, putem alege produsul dupa calitatea acestuia, reprezentand un mare avantaj pentru client. In ceea ce priveste "ambalajul", bijuteria cumparata nu o putem primi intr-o punguta sau un ambalaj improvizat ci exista casete bijuterii speciale pentru acest lucru. Aceste casete pentru bijuterii au un aspect placut, realizand un impact vizual deosebit in momentul in care cumparatorul primeste bijuteria intr-un "ambalaj" special.
In cadrul acestui domeniu, "ambalajul" este cel care conteaza intotdeauna, care nu poate lipsi bijuteriei si care este capabil sa obtina reactii placute inca de la primul impact. Cum? Am sa va pun la un exercitiu de imaginatie. Asezati-va in genunchi in fata persoanei iubite si scoateti din buzunarul sacoului cutiuta rosie sub care se ascunde cel mai important inel din viata ei. Ce reactie are fata atunci cand vede cutiuta? Raspunsul deja il stim.
     Pe final, doresc sa punctez un ultim lucru. Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca ai avut rabdarea de a-mi citi intregul articol, drept urmare: ITI MULTUMESC! Pun pariu ca, desi te-au captivat cuvintele mele si ai invatat ceva de aici, nu ai observat un lucru: diferenta intre aspect si "ambalaj", aceste lucruri fiind doua puncte de aspect diferite.
Aspectul il pot avea doar oamenii. Termenul de "aspect" poate fi atribuit doar omului iar cel de "ambalaj" doar produselor de orice natura. In privinta oamenilor, aspectul conteaza fiindca prima impresie conteaza de fiecare data cand iesim din casa.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.