Decorarea casei: Prima grija a locatarului?

06:49:00
      Cu totii ne dorim o locuinta a noastra. Chiria nu mai este deloc rentabila. Trec anii si doar virezi lunar bani in buzunarul proprietarului pentru a locui in spatiul lui. Dupa zece sau douazeci de ani, te vei trezi cu bagajele la poarta si afli ca nu ai nici-o casa a ta. Datorita situatiei economice a Romaniei si a salariilor foarte mici, posibilitatea de a cumpara o locuinta este din ce in ce mai mica. Nu toata lumea isi permite, dar unii reusesc acest lucru.
Dupa ce reusim, prin eforturi inimaginabile, sa cumparam o locuinta, mai ramane un singur lucru de bifat pe foaie: decorarea casei. De cele mai multe ori, acest aspect creeaza dificultati in privinta alegerilor. Avem o multime de optiuni in fata si ne este greu sa alegem.
      O alta problema de care se lovesc oamenii cand ajung in acest pas il reprezinta banii. "Am avut bani pentru casa, dar nu mai am bani sa investesc in decorarea acesteia." Gresit! Bani exista intotdeauna, trebuie doar sa stim cum sa avem acces la ei. Daca cineva mi-ar spune ca: "Lumea nu are bani", i-as spune: "Iesi din casa, stai zece minute in strada si numara cati zeci sau sute de mii de euro trec pe langa tine sub diferite forme." In plus, decorarea casei, daca se face cu capul pe umeri, te costa foarte putin si poti obtine cele mai de calitate produse. Poti cumpara granit si faianta foarte ieftin si la o calitate superioara, daca stii de unde si cum sa faci. De aceea am afirmat, de fiecare data, ca informarea este baza succesului.
     Consider ca decorarea casei este o arta si o placere desavarsita pentru locuitor. Practic, ai posibilitatea de a-ti decora locuinta dupa bunul plan iar atunci intervine cramponarea financiara. Nu trebuie neglijat nici acest aspect, dar nu trebuie nici evidentiat. Sa facem o lista cu ce avem nevoie si sa gasim solutii low-cost pentru o decorare optima. Exista! Solutii exista intotdeauna, trebuie doar sa perseveram in cautari si cu rabdare vom reusi. Nu lasa timpul sa treaca. Timpul pe care-l pierzi il poti petrece linistit in locuinta visurilor tale.
     Esti pregatit pentru acest pas important din viata ta?
     Conform unui studiu realizat pe un esantion de o mie de persoane, locuinta ocupa locul unu in prioritatile din vietile romanilor.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.