Black Friday: Jucarii pentru Copii la BeKid

12:32:00


       Suntem in luna noiembrie iar marea majoritate dintre noi stim ce inseamna si ce eveniment important avem in fata. Nu este vorba de niciun Sfant si nici o alta sarbatoare, este vorba de Black Friday, evenimentul pe care, marea majoritate, il considera imprumutat din S.U.A., eveniment care a reusit sa stranga o multime de admiratori. De ce? Fiindca avem posibilitatea de a cumpara o multime de lucruri la un pret mult mai redus. Cea mai mare reducere realizata, pana in prezent, este de 90%. Putem felicita receptivitatea firmelor din Romania la implementarea acestui eveniment. In aceasta perioada importanta se strang un numar record de comenzi si reprezinta o oportunitate pentru majoritatea romanilor, care nu dispun de foarte multi bani, sa-si achizitioneze dispozitive, gadget-uri, aparatura, carti, jucarii low-cost si de calitate buna, beneficiind de garantia produsului de 24 de luni.
De ceva timp, imi fac o multime de cumparaturi cu ocazia acestui eveniment fiindca este singura data cand imi permit sa cumpar tot ce imi doresc la un pret mult mai redus, de la jucarii pana la carti. Mai mult jucarii si sa spun si de ce... Black Friday a cazut, in fiecare an, in apropierea zilelor de nastere a doi verisori ai mei si le cumpar cadouri, profitand de oportunitate. La Bekid vor fi reduceri reale de pana la 50% la produsele din promotie de pe pagina www.bekind.ro/black-friday.html. La Bekid Black Friday va fi organizat in 20 noiembrie si in 27 noiembrie.


      Daca copii ar fi adulti, atunci si ei ar face cumparaturi de Black Friday, dar cum nu pot, asteapta la noi, cei din jurul lor sa le cumparam jucariile mult visate. Cele mai cumparate jucarii sunt cele cu super eroii din desenele animate difuzate pe tv, dar si pretul acestora este ceva mai ridicat. Tocmai de aceea, diminuarea pretului de Black Friday ii determina pe parinti sa cumpere aceste jucarii pentru copii lor.
Atunci cand eram copil, nu exista Black Friday in Romania si ma rugam de mami si de tati sa-mi cumpere masinuta din magazin fiindca costa destul de mult. In prezent, daca as fi, din nou, copil as economisi din alocatie si la fiecare Black Friday m-as umple de jucarii, de care sa ma bucur in momentele mele de joaca cu alti copii.

Black Friday nu inseamna doar cumparaturi pentru adulti ci si un eveniment dedicat copiilor. Anul acesta se anunta mari reduceri pentru articolele dedicate copiilor. Haideti sa transformam ziua de 20 noiembrie intr-un fel sau altul, in ziua de 1 iunie (Ziua Copilului) sau putem considera ca exista un Mos mai devreme decat Mos Nicolae si Mos Craciun.
     Acest eveniment se desfasoara o data pe an iar perioada de desfasurare este in 20 noiembrie si 27 noiembrie, deci avem doua zile la dispozitie pentru a face cumparaturile fara sa ne inghesuim la casa ci doar sa butonam calculatorul de acasa. Acestea ne vor fi livrate la domiciliu printr-o firma de curierat iar noi putem plati in sistem ramburs sau cu cardul. Alegerea tine doar de noi, deci hai sa ne bucuram impreuna de acest Black Friday.


Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.