Cleme pentru balustrade

03:17:00
       Coboram cu atentie treptele casei de fiecare data tinandu-ne de balustrada pentru siguranta noastra, dar la ce se rezuma aceasta siguranta? La felul cum pasim? La felul cum ne sprijinim de balustrada? Nici gand! Siguranta inseamna o balustrada instalata corect cu cleme si conectori in puncte solide, capabile sa suporte greutatea unui om in caz de accident.
       Aceste cleme pentru balustrade din inox ajuta la imbinarea si fixarea elementelor in construirea balustradei. Sistemul de prindere este prin nituri sau suruburi, construind o rezistenta solida, dezsurubarea fiind imposibila. In cel mai rau caz, intervine deteriorarea sau ruperea partiala, nelasand ca persoana in cauza sa sufere un accident din pricina balustradei.
       Daca atunci cand spunem "balustrada" ne referim la "siguranta", clemele pentru prindere sunt suplimentate de conectori in puncte. Acestea sunt mascate ulterior pentru a nu fi observabile sau palpabile cand ne sprijinim de balustrada in coborarea treptelor.
In cazul unor trepte abrupte, balustrada devine mai mult decat o masura de siguranta, devine un sprijin in coborare sau urcare, mai ales daca vorbim de persoane in varsta care se deplaseaza mai greu.
       Am participat de cateva ori la montarea balustradelor si am vazut pas cu pas cu cata grija si forta se prind conectorii si clemele pentru balustrada. Nu lucreaza un singur om ci o intreaga echipa de profesionisti monteaza o balustrada, pentru ca lucrul sa se desfasoare in conditii optime iar premisa pe care acestia merg este: "Siguranta inainte de toate".
Am balustrada acasa, la treptele pe care le cobor si le urc zilnic. Imi trec mana pe suprafata lucioasa din inox fara a gasi o protuberanta pe suprafata acesteia. Ma las cu toata greutatea, adica 70 de kg, iar balustrada nu se deplaseaza absolut deloc si asta datorita conectorilor despre care am vorbit in randurile de mai sus.
       Poti incerca asta acasa iar daca balustrada ta se misca, atunci are nevoie de cleme si conectori pentru balustrada mai rezistenti. Daca se misca, cheama un specialist care sa se ocupe de aceasta problema fiindca, poate tu vei avea nevoie ca acea balustrada sa fie solida, ceva mai tarziu.


Siguranta inainte de toate!

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.