Cele mai traznite reactii ale copiilor cand primesc cadouri

07:00:00


       Cele mai frumoase momente sunt atunci cand privesti un copi in momentul deschiderii unui cadou. De la zambete uriase, tipete de incantare sau chiar lacrimi amare, copiii isi exprima cele mai variate sentimente. Fie ca oferiti cadouri de copii clasice, sau vreti sa le faceti o mica farsa micutilor, cel mai tare moment este atunci cand le vedeti reactiile de pe fata in momentul in care le deschid. Daca puteti filma aceste momente, cu atat mai bine.

       Iata cateva dintre reactiile unor micuti, in cazul in care duceti inspiratie in ceea ce priveste shopping-ul pentru cadourile de copii:

1.     Carti de Craciun?
Acest pusti nu e foarte incantat de cadoul primit in dimineata de Craciun. “Ce naiba e asta?” intreaba el, indepartandu-se de cadouri de parca ar fi radioactive. “Astea nu sunt jucarii, sunt carti!”. Copilul e atat de simpatic incat nu poti sa te superi pe el.

2.      Un iPhone 5c!!!!!
Acestor surori le ia doar cateva minute sa is idea seama de cadoul misterios din cutia de scutece. In momentul in care descopera cadoul, se dezlantuie haosul. Ele incep sa tremure si sa tipe de parca s-ar afla in primul rand la un concert One Direction. Acesti parinti au nimerit perfect cadoul pentru ele si au avut parte de cele mai tari reactii.
 
3.       Mama, plang!
Acest baiat este atat de socat sa primeasca un Xbox de Craciun, incat nu se poate opri din plans. “Te rog nu pune asta pe Facebook” isi implora el mama. “Nu o sa fac asta”, promite ea. Dar nimeni nu a pomenit ceva despre YouTube..Si uite asa, vedeti reactia sa mai jos.

4.       Este tataaa!
Acest baieti sunt extrem de entuziasmati sa deschida un cadou de Craciun imens, de la tatal lor, soldat in armata. Dar, cand tatal insusi sare din cutie, ei sunt mai mult decat incantati, chiar daca el nu este un monster truck cu telecomanda. “Mi-a fost dor de tine!” spune baietelul mai mare, care nu se poate opri din a-I oferi tatalui sau imbratisari. “Ma bucur ca esti acasa inainte de Craciun!”. Incercati sa urmariti acest filmulet fara sa plangeti. Goodluck!

5.       Pe bune?
Acesti patru copii sunt extrem de confuzi atunci cand deschid o armata de cadouri oribile. Unul dintre cadouri este un hot dog pus intr-o punga de plastic. “Am primit noodles”, spune fetita. “Nu vreau hartie igienicaaa!” un baietel spune cu un glas dezamagit. Intre timp adultii se prapadesc de ras. Este destul de greu sa nu razi..
Material realizat impreuna cu GiftIdea.ro - lider national in cosuri cadou .

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.