Protejeaza-ti locuinta de infractori

08:22:00
      Problema infractionalitatii este ceva cu care ne confruntam zilnic. Doar 1 din 10 cazuri sunt difuzate la televizor si asta datorita faptului ca a existat o persoana care a pus mana pe telefon si a sunat la redactie pentru asta sau chiar reporterii se aflau prin zona.
Cele redate la tv nu inseamna ca sunt cele mai grave ci o parte dintre ele reprezinta un incident minor. Nu cred ca ne dorim sa aflam cum este sa fii in acea ipostura, cea de victima, sa fim jefuiti sau batuti de catre oameni rau voitori, in propria noastra locuinta.
     Lumea devine din ce in ce mai violenta si suntem din ce in ce mai nesiguri in ceea ce priveste siguranta noastra. Este greu sa combatem ceea ce se intampla, dar este usor sa prevenim si de ce sa nu o facem?
     Avem la dispozitie sisteme alarma wireless Chuango capabile sa depisteze orice incercare de intrare prin efractie in locuinta noastra. Aceasta functioneaza prin semnal wifi, deci infractorii nu o pot opri prin clasica tehnica de taiere a cablului.
Montata, undeva, prin interior, la incercarea acestora de a patrunde in casa, sistemul de alarma porneste si, mai mult de atat, ne avertizeaza, prin intermediul telefonului nostru mobil, de faptul ca cineva a patruns pe spatiul nostru privat.
Acesta se foloseste de un sim 2G pe care-l puteti achizitiona de la orice operator de telefonie mobila din tara pentru a transmite sms standard catre telefonul mobil atunci cand se intampla ceva in lipsa noastra. Tocmai datorita acestei tehnologii, pana de curent nu reprezinta o problema pentru sistemul de alarma timp de 5 zile de cand pana de curent s-a produs, detinand un acumulator destul de puternic pentru a intretine intregul sistem de alarma in aceasta perioada de timp.


Te simti in siguranta in propria locuinta?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.