Problema cartuselor de cerneala pentru imprimante

06:33:00
    Daca ne intoarcem putin in trecut, revenim in perioada in care laptop-urile nu existau, calculatoarele erau compuse din unitati centrale mari, monitoare CRT (cu tub), tastaturi botocanoase, mouse-uri cu bila si imprimante cu cerneala.

      Ne reamintim cu drag cand porneam calculatorul si asteptam sa se incarce sistemul de operare Windows 98 sau Windows 2000 si rupeam in doua tastatura jucand DOOM II.
Cea mai mare problema peste care dadeam in perioada aceea o reprezentau imprimantele care functionau cu cartuse de cerneala. Tehnologia nu era atat de avansata incat sa existe imprimante pe laser, asa ca oamenii se chinuiau sa reincarce cartusele, acestea se stricau destul de des si inevitabil, apareau scurgerile de tus in imprimante.

      Nu as putea descrie momentele in care se intampla acest lucru, cand ajungeam sa ma murdaresc tot de tus de imprimanta, care se lua foarte greu de pe piele. Totul era ca o lupta care se desfasura in interiorul meu iar nervii erau intinsi la maxim.

      Anii au trecut, imprimantele au evoluat si in prezent ne putem bucura de imprimante cu tus si imprimante cu laser. Cu toate ca noile imprimante cu laser promit o printare la o calitate superioara, pretul destul de ridicat ii fac pe oameni sa stea departe de acestea.

      Peste 70% din imprimantele care sunt in locuintele oamenilor sunt imprimante cu tus, fiindca tot sistemul de functionare al acestora s-a schimbat iar bataile de cap enumerate mai devreme sunt inexistente. Totul a devenit mai usor cu cartuse cerneala Brother care nu permit scurgerea tusului si au o durata de viata ridicata.

     Exceptand imprimantele cu tus si cele cu laser, acestora li s-au alaturat monitoarele LCD, laptop-urile, tastaturile si mouse-urile fara fir si alte componente inteligente menite sa functioneze optim, sa ocupe mai putin spatiu si sa ne usureze munca acasa si la birou.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.