Goana dupa marile bijuterii placate cu aur

Intotdeauna au existat persoane care au preferat sa poarte bijuterii mari, fie ca este vorba de o bratara, un inel, cercei sau lantisor si persoane care au preferat sa poarte bijuterii mici. Se spune despre aceste persoane ca sunt persoane care nu vor sa iasa in evidenta cu absolut nimic, prefera ”umbra” si nu vor sa se afirme in societate.
    Consider ca bijuteriile nu reprezinta o fita ci un accesoriu pentru tine, precum hainele si incaltamintea purtata.

     Femeile asorteaza des imbracamintea cu accesoriile pe care le poarta. De obicei, acestea detin o cutie din lemn in care depoziteaza toate bijuteriile pe care le au. Fie ca este vorba de aur alb, aur galben sau argint, acestea prefera sa nu paseasca pe strada fara sa poarte macar un astfel de accesoriu.

      Desi sunt barbat, port un inel din argint pe care l-am primit cadou in adolescenta de la o persoana draga, reprezentand un cadou cu valoare sentimentala mai mare decat valoarea materiala a acestuia.
Fiecare bijuterie, indiferent de dimensiunea acestuia are o poveste. De cele mai multe ori, bijuteriile reprezinta un cadou ideal pentru o persoana iubita. O bijuterie niciodata nu se degradeaza, nu se demodeaza si nu-si perde valoarea monetara in timp. In functie de preferintele acelei persoane, alegem bijuteriile mari in defavoarea celor mici sau invers.

     In ultima perioada am observat multe persoane care poarta bijuterii placate cu aur petru femei, probabil fiind o noua moda a anului 2018 urmand sa ne bucuram toata vara de sclipirea acestora in lumina soarelui.

     De cele mai multe ori, bijuteriile exagerat de mari nu sunt vazute cu ochi buni de trecatori, deja situandu-ne in cealalta extrema cand cersim atentie de la oamenii din jurul nostru. Totul are o limita, dar nu si atunci cand ne raportam la bijuterii. Am sa va ofer doua exemple de bijuterii placate cu aur de dimensiuni mari, care isi au farmecul tocmai datorita dimensiunii lor:



        Cu cate un cristal Swarovski Blue Zircon supradimensionat, cerceii handmade in Israel placati cu aur de 24 de carate, impresioneaza de la prima vedere prin modelul rafinat si elegant. Aspectul impunator este accentuat de cristalele Swarovski ce marginesc elementul central, precum si de charm-urile ce coboara gratios. Designul unic ii vor face usor de purtat si asortat, atat la o tinuta eleganta de zi, cat si la una fastuoasa de cocktail. In ambele situatii, vor adauga stralucire outfit-ului tau. Pretul este de doar 399 lei.



       Feminin si rafinat, acest pandantiv handmade in Israel, placat cu aur de 24 de carate, decorat de cristale si perle Swarovski Sapphire, Capri Blue si Blue Pearl este ideal pentru a adauga rafinament tinutei tale. Cu un design clasic, va desavarsi orice tinuta, adaugandu-i un plus de stil.


Toate aceste cadouri pot fi impachetate special pentru aniversare. Solicitarea se face pe site la amplasarea comenzii. Faptul ca gasim o gama atat de variata de bijuterii placate cu aur, pe noi barbatii, acest lucru poate doar sa ne bucure deoarece munca de a gasi un cadoul ideal pentru o persoana draga, ne-a fost usurata. Rasfoim cateva pagini cu produse, gasim ceea ce stim ca ii place, plasam comanda si in cateva ore avem produsul la usa. Preturile sunt foarte accesibile iar produsele sunt asigurate din punct de vedere al calitatii prin certificatul prezent pe site.

O data cu ea, ne vom bucura si noi fiindca un chip fericit, luminos, va radia si va oferi buna dispozitie celor din jur. Cred cu tarie ca fiecare barbat isi doreste sa vada zi de zi, fericita, femeia de langa el.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.