Pantofi cu talpa joasa: Moda anului 2018

Moda se schimba de la an la an, fie ca este vorba de haine, incaltaminte, gadgeturi sau diferite accesorii. Unele dintre acestea revin in trend dupa ani multi de la disparitie, altele raman in istoria modei. Asta ii face pe oameni sa alerge dupa noua moda pentru a se mentine in trend. Este precum o momeala lansata de pescar iar noi suntem pestii. Pana la urma, nu o privesc cu scepticism ci este un lucru favorabil pentru evolutia noastra ca societate: ne pune in permanenta miscare si mai invatam lucruri noi.

Pantofi cu talpa joasa sau pantofi cu toc?


Este o intrebare care desparte tabara feminina in doua mari alegeri. Pantofii cu toc sunt considerati incaltaminte office, care merg asortati cu o costumatie...tot office si ideali pentru intalnirile la diferite gale sau evenimente.

Persoanele de sex feminin care poarta in 90% din iesiri, pantofi cu toc, vor fi mereu impotriva pantofilor cu talpa joasa. Cu toate astea, am o curiozitate: Nu va dor picioarele?

Daca rasfoim un magazin de pantofi cu talpa joasa pentru femei, vom putea observa ca pantofii cu talpa joasa realizati in ultimii ani, exprima aceeasi finete, eleganta si rafinament. Astfel, exista un conflict intre 2017 si 2018 in materie de pantofi. Femeile si-au conservat dorinta de a purta ceva cat mai lejer si elegant in acelasi timp, tocmai de aceea a inceput aceasta migrare de la pantofii cu toc la pantofii cu talpa joasa.

Realizand un top 3 al pantofilor cu talpa joasa in materie de preferite, am putut constata urmatoarele:

  1. Pantofi cu tinte


Sunt dovada vie ca rock-ul inca se mai asculta iar femeile prefera acest stil mai dur in privinta incaltarilor. Pantofii cu tinte exprima duritate si independenta feminina. Acestia beneficiaza de o promotie in aceasta perioada, pretul fiind redus cu -33%.

 

Pe locul 2 se afla pantofii de dama sport, usor de incalcat, de purtat, care pot fi adaptati usor vestimentatiei si a mediului in care activeaza proprietara acestor pantofi. Ca si perechea anterioara, acestia beneficiaza de un pret redus cu -33%.



Pe ultimul loc, dar nu cel din urma, se regasesc pantofii de dama luciosi. Acestia au fost intotdeauna preferati atunci cand doreau sa iasa in evidenta prin incaltamintea pe care o poarta. Lumina este reflectata pe suprafata lucioasa a acestora, scotand in evidenta eleganta si rafinamentul. Acestia nu beneficiaza de o oferta speciala in aceasta perioada, dar merita toti banutii.

Ceea ce v-am prezentat mai sus reprezinta si o solutie ideala de cadou, daca urmeaza vreun eveniment, aniversare sau daca simti sa ii arati cat de mult o iubesti fara a astepta o sarbatoare anume.

Pentru noi, barbatii, nu exista o gama variata de pantofi si asta se datoreaza faptului ca noi nu putem purta pantofi cu toc. S-a prins gluma?

Incaltamintea a fost intotdeuna o necesitate iar istoria ne-a invatat ca acestia au fost inventati pentru a arata inaltul rang in societate. La inceputul acestei industrii, doar cei care ocupau functii inalte in societate (de conducere) purtau pantofi cu toc, indiferent ca erau barbati sau femei, asta pentru a fi deasupra tuturor.

Cu timpul, am invatat sa facem diferenta intre pantofii cu toc si cei fara toc, intre pantofii de barbati si pantofii de dama. Daca in acele vremuri, achizitionarea unei perechi de pantofi era prea costisitoare si greu de gasit, in zilele noastre avem magazine cu pantofi la tot pasul iar preturile sunt accesibile. In aceasta era a pantofilor, si-au facut loc si comerciantii care vand ''chinezarii'' cum le spunem noi sau pantofi prost realizati din materiale de slaba calitate.

Trebuie sa avem grija sa nu fim inselati, tocmai de aceea va recomand sa achizitionati dintr-o sursa sigura, accesand magazinul online dand click pe unul din cuvintele cheie de mai sus.

Am fost pacalit o data cu o pereche de pantofi, achizitionati dintr-un magazin no name, firma no name si la care mi s-au dezlipit talpa la prima balta in care am calcat cu ei. De atunci, toti pantofii mi-i cumpar din mediul online, din magazine care au certificarea calitatii prezent pe prima pagina.

Alege calitatea produselor in defavoarea cantitatii si nu te lasa vrajit de pretul redus al unor produse de pe piata. Bucura-te cat mai mult timp de lucrurile de calitate achizitionate dintr-un magazin de incredere.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.