Alege un stil de viata sanatos cu alimente BIO

13:19:00
Probabil o sa para trist ca o zic, dar chiar asa este: traim in era bolilor. Daca privim in jur si in spitalele din Romania, sunt din ce in ce mai multi bolnavi. Zilnic sunt oameni care se imbolnavesc si frecvent apar boli, de parca le-ar produce cineva, unele mai usoare, altele mai grele. Indiferent de gravitatea problemei, nimeni nu isi doreste sa ajunga pe patul de spital. Sanatatea conteaza, insa, cum ne-o intretinem?


De ce alegem un stil de viata cu alimente BIO?


Aceste alimente BIO benefice pentru sanatate contin foarte multe substante nutritive si inlocuiesc cu succes conservantii si substantele chimice din alimente. Nu spune nimeni ca este usor sa faci o astfel de trecere, de la un stil de viata nesanatos compus din fast food-uri, prajeli, conserve cumparate de pe piata alimentara, bauturi carbogazoase, la un stil de viata sanatos compus din alimente Bio si sport. Aceasta etapa poate fi parcursa cu ajutorul unui specialist in nutritive si cu multa motivatie din partea noastra.

Aceasta trecere brusca poate ni se va parea grea, mai ales in primele zile, dar este o problema de timp. Dupa 1-2 saptamani, deja mintea si corpul incepe sa se obisnuiasca cu noul stil de viata si se va conforma modificarilor alimentare aduse. Este exact acelasi lucru ca si in procesul de slabire. Totul se petrece la nivelul mintii.

Afinele si-au castigat un bine meritat loc 1 in preferintele oamenilor in materie de alimente bio. Fiind foare satioase si bogate in antioxidanti, afinele Previn bolile de inima (cardiovasculare) si reuseste sa ne tina departe de raceli. Mai multe informatii despre beneficiile consumului de afine, la urmatorul link: https://www.getbio.ro/afine-uscate-125g.

Al doilea loc in preferintele oamenilor il reprezinta algele marine cu orez si linte. Acestea se fierb timp de 30 minute inainte de consum. Pentru mai multe detalii cu privire la beneficiile consumului de alge marine cu orez si linte, dati click pe urmatorul link: https://www.getbio.ro/alge-marine-cu-orez-si-linte-bio-500g

 



Ultimele, dar nu cele din urma, sunt alunele de padure. Acestea sunt preferate atat de cei care aleg sa consume alimente bio cat si de ceilalti. Acestea sunt bogate in proteine, vitamine B si E si minerale. Pentru mai multe detalii privind consumul alunelor de padure, dati click pe urmatorul link: https://www.getbio.ro/alimente-bio/alune-de-padure-bio-500-gr-rapunzel.

Date de contact:

SC BEPOS SEA SRL
CUI 38399708
Reg.Com. J1/1349/2017
Str. Toporasilor nr.17, Sebes, jud. Alba
IBAN: RO48 RZBR 0000 0600 1978 3649
Banca: Reiffeisen Bank Alba Iulia
Email: contact@getbio.ro


0757908457


Luni - Vineri, 8:00 - 20:00


Mai mult de atat, produsele Bio, pe langa faptul ca ne ajuta sa mentinem sanatatea in parametrii optimi, ne este de mare ajutor si in procesul de pierdere al greutatii. Persoanele care incep un stil de viata sanatos prin a merge la sala de fitness in fiecare zi, aleg sa consume alimente bio. Preturile sunt foarte accesibile, uneori sub nivelul altor produse alimentare. Un pranz bio te poate costa mai putin decat un pranz compus din friptura, desert sau un fast food.

In tot acest proces, ceea ce contezi esti doar TU. Depinde cat de determinat esti sa faci aceasta trecere pe care, din punctul meu de vedere, ar trebui sa o faci, pentru a te bucura mai mult de tine si a te simti bine in propria piele. Tu cat de des te gandesti la starea ta de sanatate si cata importanta ai acordat acestui aspect in ultima perioada?

Daca pana in prezent nu ai facut-o, totul are un inceput. Cred ca ne dorim cu totii sa ajungem o varsta inaintata si sa ne bucuram de batranete sanatosi. Hraneste-te bio si mergi la sala pentru o mentinere optima a sanatatii tale si bucura organismal cu proteinele si vitaminele necesare activitatii de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.