Usi si ferestre din tamplarie lemn stratificat

Suntem in anul in care piata imobiliara a luat-o in sus in orice indicator. Este o cerere destul de mare din partea cumparatorilor iar dezvoltatorii de imobiliare nu reusesc sa faca fata cererii prea mari. Am incercat sa imi achizitionez o locuinta in ultimii trei ani, dar fara succes. Era foarte greu de gasit iar atunci cand gaseam ceva, nu era pe placul meu, motiv pentru care am decis sa o iau pe cont propriu si sa imi construiesc o locuinta de la zero.

Recunosc ca nu am detinut banii necesari de la inceput cum nu-I detin nici acum, tocmai de aceea am apelat la un credit pentru a putea construi locuinta. Nu este vorba despre o vila cu etaj, piscina si o multimer de teren in spate. Este vorba de o locuinta cu trei camere pe o bucata de teren in care pot face un gratar in aer liber si unde incape masina. Cam asta este tot, doar ca locuinta am realizat-o exact cum mi-am dorit.

Desi putem observa peste tot in jurul nostru ca oamenii isi pun usi si ferestre din termopan, eu am ales in defavoarea acestora lemnul. Degeaba promit ca prin termopan se izoleaza mai bine. Orice fereastra bine realizata izoleaza perfect. Tocmai de aceea mi-am realizat usi si ferestre din tamplarie lemn stratificat, lemn care, o data intretinut, are o corodare foarte lenta in timp si poate rezista mai mult decat o fereastra termopan. Mai mult de atat, din punctul meu de vedere, lemnul exprima eleganta si stil.

Usile de interior sunt alcatuite din lemn masiv stratificat, cu grosime de 40 mm, lemnul fiind uscat si avand o umiditate de 8-12%. Tocul este prevazut cu garniture si pervazuri pe doua parti, reglabile pe fata. Balamalele cu reglaj 3D permit o montare perfecta a usii. Mai multe imagini gasiti la urmatorul link: http://www.holzertehnic.ro/produse/usi-interior/.

Date de contact:

Holzer Tehnic


Sebes, Str. Calarasi NR. 71
Fabrica Sebes: 0258-731231
0751-220787
0745-300814

Zona Timisoara: 0726-202351
Zona Cluj: 0752-225529
Fax: 0258-731231
Email: vanzari@holzertehnic.ro

In doar cateva zile, o echipa de specialisti s-au prezentat la adresa mea, au luat masuri, au realizat usile si ferestrele, au venit si le-au montat. Nu exagerez si nu deformez realitatea, dar casa mea arata precum cele din galeria foto de pe pagina lor. Usile sunt atat de elegante, lucesc in lumina becului si prezinta o rezistenta si siguranta extraordinara a structurii. Senzatia este unica si poate fi comparata cu termopanele, care sunt realizate din plastic si care iti ofera senzatia ca toata lumea are la fel. Ooops, chiar toate termopanele sunt la fel.

Indiferent de costuri, atunci cand realizezi o lucrare atat de ampla cum ar fi o casa, trebuie sa te gandesti pe termenul lung fiindca tu vei locui acolo iar conditiile pe care ti le creezi, de ele te vei bucura atatia ani. Cu cat amenajarea locului este mai frumoasa si realizata dupa bunul plac, cu atat te vei bucura mai tare ca tot efortul depus nu a fost in zadar iar tu vei locui in casa mult visata pentru care ai muncit atatia ani.

 

 

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.