De ce cumperi ceasuri de mana?

Cred ca majoritatea dintre noi avem ceasuri de mana acasa pe care le purtam sau nu. Fie ca ne-am cumparat unul sau am primit cadou, acestea sfarsesc prin epuizarea bateriei si putini sunt cei care au grija achizitionarii unei baterii noi.

De ce mai purtam ceasuri de mana?


In anul 2018, orice telefon sau gadget include un ceas pe ecranul principal. Avem unul, doua sau trei telefoane prin buzunare care ne indica ora si data, dar cu toate astea, inca avem ceas la mana. Mi-a fost dat sa vad, in metrou, cum oamenii isi scot telefoanele din buzunare pentru a se uita la ora, in conditia in care acestia purtau ceas la mana.

Ceasurile s-au transformat din utilitate (aceea de a ne indica ora) intr-un accesoriu. Neaparat trebuie sa fie un ceas scump, un ceas intelligent (smartwatch daca se poate) ca sa dea bine cu vestimentatia. Mai ales pentru barbati, purtarea ceasului a devenit o activitate obligatorie.

Ceasurile mari si cu un design mai dur exprima barbatie, siguranta, eleganta, mai ales atunci cand ceasul este asociat cu un costum iar femeilor le place asta la un barbat.

Aprecierea femeii de langa tine este mai presus de pretul de 2.064 lei cat costa acest ceas. Desi multi ar fi pregatiti sa il catalogheze ca fiind un ''ceas pentru rockeri'', acesta se adreseaza publicului larg, acelor oameni care se simt bad boys si vor sa arate asta prin attitudine, haine, accesorii si comportament.

Aceste ceasuri de mana pentru barbati au preturi cuprinse intre 1734 lei si 23.760 lei, lucru care se datoreaza materialelor din care sunt realizate, finisate premium, design modern si a impactului visual pe care il lasa privitorilor. Te vei aseza pe prima treapta in ierarhia societatii daca te vei prezenta la un eveniment cu un astfel de ceas.

Pe premisa ''prima impresie conteaza'', ne vom raporta la o intalnire romantica cu persoana iubita in cadrul unui restaurant. Pentru faptul ca gusturile persoanelor nu se discuta si nu cunoastem preferinteie ei in materie de ceasuri, vom merge pe un stil clasic si elegant. Ceasul din dreapta a reusit sa atraga atentia tuturor privirilor feminine prin rafinamentul si eleganta pe care o exprima. Pretul de 8.400 lei este caracteristic unui astfel de ceas.

 

Daca ne raportam la o intalnire de afaceri, avem nevoie de un ceas office care se asorteze cu sacoul pe care il purtam. Mediul de lucru este foarte important iar impactul trebuie sa fie pe masura asteptarilor. Acest ceas exprima siguranta si incredere iar daca discursul este bun si attitudinea potrivita, impactul va fi unul de neuitat. Avansarea pe un nou post sau un salariu marit iti pot bate la usa.

Cine comercializeaza aceste ceasuri de mana?

Datele de contact sunt urmatoarele:


Nume companie: SC Neos Plus SRL
Capital Social: 200 RON
Cod fiscal: RO 24308734
Nr Reg Com: J 01/994/2008
Banca Transilvania Alba Iulia
Cont: RO43 BTRL 0010 1202 L170 91XX


Adresa: Str. Dr Ioan Ratiu BL Av 4 Ap 6, Alba Iulia Romania
Program de relatii cu clientii: L-V 09:00 – 18:00





Magazinul lor online este unul din cele mai sigure magazine din care puteti cumpara ceasuri de mana. Certificatul care atesta calitatea produselor comercializate cat si originalitatea acestora este de nelipsit. In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat, aveti drept de retur. Sa va spun sincer, este cel mai neutilizat buton pana in prezent. Feedback-ul clientilor a ajutat magazinul sa stranga in jurul sau o comunitate de oameni care iubesc ceasurile si care le cumpara pentru utilitatea si scopul in care au fost construite cat si ca accesoriu pentru stilul vestimentar adoptat.

Indiferent care este motivul achizitiei, este clar ca ceasurile de mana nu au disparut din viata noastra ci si-au schimbat rolul. Le oferim mai multa atentie din punct de vedere al design-ului decat al scopului de a indica ora. In functie de atentia acordata si grija pe care I-o purtam, un astfel de ceas ajunge sa ne fie partener de drum chiar si 15 ani de azi inainte. Nu va vine sa credeti? Priviti in jurul vostru si o sa observati persoane care au ceas la mana de peste 15-20 ani. Dupa cum il ingrijim, asa ne vom bucura de el.

Tu porti ceas la mana? Daca da, care este motivul?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.