Nu doar cadoul de Craciun conteaza, ci si cum il oferi

Nu doar cadoul de Craciun conteaza, ci si cum il oferi


 

In goana dupa cadoul perfect nu va conta doar sa il gasesti pe acesta, ci si cum il inmanezi sau cat de potrivita este o idee de cadou in functie de relatia pe care o ai cu destinatarul tau. Uitam ca nu doar ambalajul conteaza, dar si acesta are rolul sau. Asadar povestea aceasta despre ce sa alegi si cum sa daruiesti un cadou ne demonstreaza ca arta de a oferi este ceva despre care constant, continuam sa invatam.

Incepe cu a cauta si locul potrivit de unde vei cumpara ceva dragut. Acum este si o moda a cumparaturilor online. Este si de inteles de ce, avand in vedere ca timpul nu ne prea permite sa mai colindam magazinele ore in sir. Online poti vedea in timp util un stoc mai mare de produse. O recomandare este Gift Express unde ai de ales intre o multime de idei, inclusiv cosuri cadou, la preturi bune.

Ce cadouri poti alege

Desigur ca acest concept obsesiv despre cadoul perfect este de fapt o proiectare a dorintelor destinatarului in intuitia ta. Cu alte cuvinte te bazezi in mare parte pe ceea ce stii despre persoana in cauza, despre ce stii ca ii place.

Cadourile de Craciun sunt  mai mult simbolice, de aceea multe dintre idei roiesc in jurul colectiilor de decoratiuni si cadouri de Craciun. Sunt apreciate in mod deosebit decoratiunile de masa, cele ce pot trona chiar in mijloc. Sunt preferate suportul de lumanare, coronitele sau globurile de sticla, cu zapada si alte elemente in interior.

Cosurile cadou, cand nu iti doresti sa dai gres

Daca esti genul care nu doreste sa riste, in mod cert cu un cos cadou mergi pe drum sigur. Acesta poate sa includa o bautura fina, desert, ciocolata delicioasa si rafinata. Cu alte cuvinte sunt produse pe care oricine le apreciaza si nu sunt dintre cele mai comune. Ambalat estetic, cosul cadou sugereaza bogatia, masa imbelsugata a sarbatorilor. Este un cadou ideal chiar si pentru cei mai sceptici.

Cum sa inmanezi un cadou

Exista cateva reguli de bun simt pe care oricine ar trebui sa le stie la acest capitol. Inainte de toate, prefera sa ambalezi cadoul. Putini stiu ca pungile sunt de fapt o alternativa mai putin eleganta la ceea ce ar trebui sa fie de fapt ambalarea corecta, adica cu hartie speciala. Din fericire pentru cei care se hotarasc si cumpara de la giftexpress.ro ambalarea nu costa in plus, este inclusa in pret si se aplica la orice lucru achizitionat.

Cadoul va fi inmanat personal si nu neaparat intr-un grup de persoane, ci doar destinatarului, intr-un moment in care acesta este atent. La randul sau acesta ar trebui sa il deschida si sa multumeasca. Niciodata, oricate comentarii ar fi ulterior, nu trebuie spuse scuze, jigniri, nemultumiri sau chiar refuzul cadoului.

In varianta in care esti prezent la o petrecere unde gazda nu primeste cadourile personal, trebuie sa iti notezi numele pe cadou. Daca vorbim despre Secret Santa sau cadourile de sub brad atunci este de preferat ca fiecare cadou sa fie ambalat si cu numele destinatarului notat.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.