Revista Orizonturi Literare - iulie 2015

01:56:00


A trecut sesiunea si ne-am reluat activitatea. Cum? In forta, ca intotdeauna. Am decis ca numarul din iulie sa-l scoatem mai repede la lumina fiindc-ati asteptat destul din pricina sesiunii sa ne rasfoiti revista.
Acest numar al revistei este unul BOMBA, avand un interviu exploziv NECENZURAT cu scriitorul Liviu Andrei, autorul romanelor "Gayzer" si "Procto". Va anuntam sa va tineti bine de mese si de scaune, sa nu cadeti pe spate.
In continuare vom afla mai multe despre cum putem sa avem un viitor cat mai bun, de la dna. Asist. Univ. Drd. Loredana Banica, care ne prezinta cateva oportunitati de viitor alegand Universitatea Spiru-Haret pentru dezvoltatea personala.
Continutul revistei si surprizele nu se opresc aici. Vrem sa facem din acest numar cel mai citit numar al revistei pana in prezent. De ce? Pentru ca acest numar este unul SPECIAL iar voi o sa observati acest luru inca de cand ve-ti incepe sa o rasfoiti. Punem SHARE de la SHARE ca aceasta revista sa devina cat mai cunoscuta.

Deci, numarul din iulie a aparut mai devreme, in luna iunie. Anuntati-va prietenii, rudele, sotia, catelul si purcelul si hai sa o rasfoim impreuna. Link: http://joom.ag/sAzp




Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.