Scapa rapid de ridurile formate de timp

Aspectul tenului se schimba odata cu trecerea anilor, factorii principali ce influenteaza aceste schimbari fiind procesele interne, mediul inconjurator, factorii ereditari si expunerea la soare.

In randul femeilor, schimbarile produse de cauzele naturale ale imbatranirii se adauga la cele produse de menopauza. Aceasta tranzitie reprezinta o modificare globala ce afecteaza mai multe organe, inclusiv pielea.

Datorita ambelor procese, bariera dintre epiderma si derma se subtiază, vasele de sange se atrofiaza, rata de proliferare si diferentiere a celulelor scade, iar tesutul adipos subcutanat este deformat (García-Mellado, V., 2006), precum si matricea extracelulara care scade in fibre de colagen si glicozaaminoglicani. Scaderea acidului hialuronic si a receptorilor sai duce la o coeziune a pielii mai scazuta, ten deshidratat si inelastic. O scadere cu 2,1% in sinteza colagenului in primii 15 ani de menopauza si a corneocitelor creste aparitia anumitor proteine din membrana protectoare (SPRRs) ce sunt asociate cu problemele epidermale.



LUMINOZITATE, STRALUCIRE, FERMITATE

  • Reduce dezechilibrele aparute la nivelul pielii

  • Stimuleaza expresia colagenului si consolideaza stabilitatea pielii

  • Atenueaza efectele imbatranirii pe pielea femeilor mature, imbunatatind aspectul tenului

  • Prin princiul activ continut, RidStop stopeaza pierderea acidului hialuronic si a colagenului regasite in mod fiziologic in piele

  • Aduce un aport suplimentar de colagen, activ care ajuta la o mai buna elasticitate si fermitate a pielii

  • Cremele Rid Stop contin vitamina E - rol antioxidant


MOD DE UTILIZARE

Crema antirid Rid Stop se aplica de doua ori pe zi, seara si dimineata, in strat subtire, pe piele, prin masaj usor.

INGREDIENTE: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco - Caprylate/Caprate, Glycerin, Theobroma Cacao Seed Butter, Poria cocos extract (STUDIU CLINIC), Hydrolyzed Collagen, Polyglyceryl-2 PEG-4 Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Tocopheryl acetate, Sodium Benzoate, Parfum, Citronellol.

Livrare produsului se va efectua in maximum 3-5 zile lucratoare iar pretul este de doar 49 lei. Poti achizitiona crema Rid Stop accesand urmatorul link: https://www.eladerm.ro/produse/rid-stop-crema-antirid.html. Feedback-ul oamenilor care au cumparat acest produs ne ajuta sa intelegem efectele benefice ale acesteia. Ar fi cazul sa va grabiti deoarece aceasta crema beneficiaza de un discount special in aceasta perioada.

Unul dintre avantajele utilizarii acestei creme este dat de faptul ca aduce un aport semnificativ de colagen, astfel ca pielea va deveni din nou ferma si elastica. Acest lucru va diminua aspectul neplacut al primelor semne de imbatranire, iar pielea fetei va arata mult mai tanara. Astfel, o utilizare regulata a acestei creme, va asigura pielii un aport suficient de colagen, iar pielea va arata  mereu ferma si elastica.

Chiar daca procesul de imbatranire al tenului nu poate fi estompat in totalitate avand in vedere ca este un proces natural al oricarui organism uman, Rid Stop este crema care te poate ajuta sa reduci si chiar sa intarzii apritia primelor semne de imbatranire. Crema este ideala chiar si in cazul femeilor mature care deja se confrunta cu semnele imbranirii avand in vedere ca ingredientele pe care le contine aceasta crema revolutionara imbunatatesc semnificativ aspectul tenului, chiar daca ridurile sunt mai pronuntate.

La baza Eladerm sta un tanar de 27 de ani din Alba Iulia care a reusit sa revolutioneze acest domeniu. Pentru mai multe informatii despre acesta, accesati urmatorul link: http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/un-farmacist-27-ani-alba-iulia-concurenta-marilor-companii-produce-7-tipuri-creme-trateaza-afectiuni-pielii-1_58f5d1685ab6550cb85ac787/index.html.

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem un ten perfect cat mai mult timp si sa nu imbatranim inainte de termen. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa avem grija de noi si de tenul nostru. Inca din perioada tineretii exista creme in portofoliul Eladerm de mentinere si hidratare a tenului pentru a evita aparitia tenului uscat care, dupa trecerea timpului, poate duce la aparitia ridurilor. Un alt factor care conduce la aparitia ridurilor este tenul gras, problema cu care se confrunta 23% din populatia Romaniei si doar 1.8% fac ceva in aceasta privinta.

Contact Eladerm:

  • Luni - Vineri -- 09:00 - 18:00


Un comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.