Cat de sigur esti de masina ta?

06:58:00
         Se spune ca atunci cand ne urcam la volan, stim ca plecam, dar nu stim daca ne mai intoarcem. Aceasta vorba este pura realitate fiindca observam cu totii ceea ce se intampla in jurul nostru, cate accidente se petrec din cauza consumului de bauturi alcoolice, din cauza neatentiei, din pricina oboselii si alte zeci sau sute de motive. Nu conteaza ca esti sofer de douazeci de ani si iti cunosti masina ca-n palma fiindca nu este nevoie sa provoci tu accidentul pentru ca se gaseste un inconstient care tocmai s-a urcat beat la volan (e doar un exemplu), intra in depasire fara sa se asigure si te loveste. Prima care iese avariata din pricina accidentului este masina, apoi tu. Practic, masina nu are nici o vina, vina fiind a soferului in cauza.
         De multe ori suntem prinsi pe picior gresit. Suntem atat de ocupati iar toate lucrurile se desfasoara pe repede-inainte in jurul nostru incat nu mai avem timp sa ne gandim daca avem toate datoriile platite la zi, printre acestea numarandu-se si asigurarea masinii. Din punct de vedere legal, este ilegal sa circuli fara asigurare si o multime de soferi au fost prinsi ca le-au expirat asigurarea de 24 sau 48 de ore, fara ca ei sa stie. De aceea, consider ca avem nevoie de asigurare online, fiindca aceasta este mult mai practic de achizitionat, folosind orice smartphone, pc sau tableta, oricand si la orice ora. In felul acesta, noi vom fi atentionati printr-un mesaj text ca asigurarea noastra online de la Progresiv Asigurari este pe cale sa expire si trebuie sa o reinnoim.
        O asigurare de masina are misiunea de a ne proteja din punct de vedere financiar in cazul unor accidente nefericite petrecute pe sosea. In acest caz, se vor evalua pagubele si vom primi o parte din bani de la asigurator pentru a ne repara masina.
        De ce sa ne asiguram masina? Pentru ca este un bun de valoare care este expus pericolului de fiecare data cand iese pe sosea si ca orice bun de valoare, ii trebuie asigurare. Punct si...de la capat.
Filozofica explicatie, nu?
        Dar lucrurile nu se opresc aici. Masina nu inseamna doar un bun de valoare, masina inseamna un tovaras de nadejde care are misiunea de a ne duce din locul x in locul y si, in acelasi timp, sa-i protejeze pe cei aflati inauntru, pe mami, pe tati, pe copii si catelul familiei. Este responsabilitatea noastra ca, la randul nostru, sa avem grija de masina noastra printr-o asigurare online.

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.