Curatarea canapelelor influenteaza sanatatea?

05:20:00
       Cred ca nu exista locuinta in tara aceasta in care sa nu se afle macar o canapea. De ce? De ce neaparat canapea? De ce nu?

       Majoritatea sunt realizate dintr-un suport metalic sau din lemn, au o structura realizata din tesatura, piele sau vinilin, cu burete. Sunt foarte confortabile si usor de manipulat. In comparatie cu un simplu scaun, canapeaua ofera mai mult spatiu celui care-o ocupa. Insa am invatat ceva de la aceste canapele: E greu sa fii canapea in viata asta fiindca necesita multa atentie si sunt pretentioase in ceea ce priveste ingrijiirea si intretinerea acestora.

        In cazul in care dorim sa le curatam noi cu tot felul de detergenti de pe piata sau cine stie ce solutii pentru curatat, trebuie sa stiti ca nu este cea mai buna idee. Poate vom reusi sa le curatam, dar riscam sa deterioram canapelele si sa le stricam aspectul. Nu ne dorim asta, nu?
Insa nu este nevoie sa disperi daca ai canapea in casa si e murdara. Curatarea canapelelor este usoara daca apelezi la o echipa de profesionisti. Acestia stiu cum sa trateze o canapea, cum sa se comporte fata de ea si cum sa o faca sa devina, ca prin minute, curata in doar cateva miscari. Se spune ca fiecare meserie este cu secretere ei. Noi nu vom afla niciodata astfel de secrete, dar exista persoane care au cheia cutiutei cu idei si fac ceva constructiv si in folosul nostru cu asta.

        Dupa ce canapelele noastre au fost curatate, ne putem relaxa, bucura de ele in continuare, mirosindu-le parfumul imbietor si intinzandu-ne pe suprafata acestora. Poti vizualiza filmele preferate de la televizor impreuna cu cei dragi in cele mai bune conditii si cele mai optime pentru sanatatea ta. Stiai ca... o canapea murdara utilizata zilnic ne poate afecta sanatatea? Nu trebuie sa riscam sau sa ne punem sanatatea in pericol doar pentru ca ne este lene sa apelam la servicii de curatare a canapelelor sau din orgoliu, alte motive prostesti s.a.m.d. Ce este sanatos pentru tine este sanatos si pentru cei din jur iar primul lucru in mentinerea sanatatii il reprezinta curatenia mediului in care locuiesti. Degeaba detii toate lucrurile pe care ti le doresti daca nu le mentii curate, acest lucru fiind primordial si e o lege universal valabila, fie ca vorbim despre canapelele si nu numai, deci, nu pune in pericol sanatatea membrilor familiei tale.

Cand ti-ai curatat ultima data canapelele din casa?

Niciun comentariu:

Fara insulte, jigniri sau amenintari! Orice mesaj care nu se supune regulamentului va fi sters.

Un produs Blogger.